De Air-Wall is een discrete oplossing voor de eigentijdse keuken

De Air-Wall van Falmec integreert de afzuiging verticaal in een exclusief, verlicht paneel van wit gehard glas. De keukenwand wordt zo een functioneel oppervlak dat kookdampen afvoert en de ruimte verlicht met een aangenaam omgevingslicht.


Air Wall

De nieuwe Air-Wall is ontwikkeld in samenwerking met Magnetolab. Het magnetische systeem van het glazen achterpaneel maakt het ook mogelijk om functionele accessoires zoals tablethouders, kruidenplanken en messenhouder vrij op het glazen oppervlak te plaatsen. De kookdampen worden afgezogen door een handmatig te openen klep, die ook toegang geeft tot de bediening van de afzuigkap functies. De motor, die is ondergebracht in de onderkast van de keuken, heeft ondanks zijn kleine afmetingen een hoog rendement. Air-Wall van Falmec is verkrijgbaar in 3 versies: 120 cm met een gecentreerde afzuiging, 150 cm met off-center afzuiging aan de rechter- of linkerzijde om aan de verschillende behoeften in de keuken te voldoen.Elements-collectie

Het concept voor de Elements-collectie is een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van succesvolle interne ontwikkelingen, waarmee het familiebedrijf Falmec uit Vittorio Veneto bij Treviso sinds de oprichting meer dan 41 jaar geleden een revolutie teweeg heeft gebracht in de keuken. Dit opent nieuwe horizonnen in het ontwerp om nieuwe keukenruimtes te creëren die steeds eleganter en functioneler worden.

Air-Wall van Falmec is beschikbaar voor levering einde eerste kwartaal 2023.
BROCHURE AANVRAGEN

Falmec -
Falmec

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen