pinterest
Orde in de keuken met next 125

Orde in de keuken met next 125

Hoe bereiken we orde in ons dagelijks leven, én in de keuken. Het organiseren van onze leefruimte en het creëren van orde motiveert mensen om hun omgeving te structureren. Met de handige hulpmiddelen van next125 is dit een eenvoudig klusje.

Slimme opberghulpmiddelen

FotoOrde in de keuken met next 125Herken je het probleem van overvolle lades die opgeruimd moeten worden, en spullen waar geen plek voor is? Gelukkig zijn er slimme opberghulpmiddelen en -oplossingen die hierbij kunnen helpen. Met innovatieve ideeën en praktische toepassingen kunnen we niet alleen elke centimeter efficiënt benutten, maar ook een esthetisch aantrekkelijke ruimte creëren. 

Een voorbeeld van zo'n opbergoplossing is de nx505 hoge voorraadkast met een etage-uittreksysteem. Deze kast in stijlvol Jaguar-groen biedt voldoende ruimte om allerlei spullen op te bergen, van potjes bouillon tot pakken fettuccine. Dankzij de uittrekelementen die direct naar voren schuiven, is het gemakkelijk om overal bij te kunnen.

Onmisbare hulp

FotoOrde in de keuken met next 125In de keuken zijn de next125 Flex-Boxen een onmisbare hulp bij de organisatie. Deze handige inzetstukken zorgen voor een geordende en methodische aanpak in laden, waardoor koken veel prettiger en overzichtelijker wordt. De Flex-Boxen kunnen ook gebruikt worden op tafel en passen perfect bij materialen met een vergelijkbare structuur. Ze zijn beschikbaar in verschillende ontwerpen en maten, waardoor aan elke behoefte kan worden voldaan.

Ruime keuze in opbergoplossingen

FotoOrde in de keuken met next 125Voor een esthetische manier om al je keukengerei op te bergen, is er de next125 cube. Met dit multifunctionele paneelsysteem heb je alles altijd binnen handbereik. Of je nu de keukenrol wilt opbergen of kookwijn, deze opbergoplossing biedt een ruime keuze aan minimalistische elementen in onyxzwart metaal of edelstaal, waardoor het een echte nette blikvanger is in de keuken.

Vraag voor meer informatie deze brochure aan:

Download de brochure

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen