pinterest
Opbergwonder met ruimtebesparende inschuifdeuren

Opbergwonder met ruimtebesparende inschuifdeuren

Ben je op zoek naar een keuken voor een kleine ruimte? Dan wil je het liefst een ruimtebesparend keukensysteem met veel opbergruimte. Dat bestaat en het is echt ontzettend mooi: het pocketsysteem van next125.

Kastsysteem met inschuifdeuren

Het nieuwe kastsysteem met inschuifdeuren brengt rust in de ruimte en heeft meerdere functies. Als het kastsysteem gesloten is, dan vormen de deuren een groot vlak, dat zorgt voor een minimalistische en rustige sfeer in de ruimte. Door een speciale beslagtechniek gaan de deuren gemakkelijk open: door een enkele aanraking verdwijnen ze geluidloos naar de zijkant in de kast. Door de compacte constructie van de deuren heb je extra ruimte die gebruikt kan worden als werkruimte of om spullen in op te bergen. 

FotoOpbergwonder met ruimtebesparende inschuifdeuren

Opbergruimte & pantry-keuken

Wanneer het kastmeubel open staat dan zie je pas hoe groot het werkelijk is. Je kunt er naar wens alles in kwijt wat je regelmatig gebruikt, maar waar je niet steeds tegen aan wilt kijken. Lades, korven en nispanelen zorgen voor bergruimte en geven ook de binnenkant dezelfde mooie en rustige uitstraling. Voor wie dat wil, zeker bij kleine huizen in de stad of zelfs op kantoor, wordt de keuken hierdoor teruggebracht tot een stijlvol, decoratief element dat heel veel verschillende functies kan vervullen. Zoals een pantry-keuken.

FotoOpbergwonder met ruimtebesparende inschuifdeuren

Elektrische apparatuur en royale opbergruimte liggen verborgen achter de fronten, die in een veelvoud aan bijzondere lak- en houtuitvoeringen leverbaar zijn. Hier zie je het kastenconcept in helder kerrie satijnlak. Mooi om te zien!

Het next125 kastsysteem met inschuifbare deuren is verkrijgbaar in een hoogte van 219 cm en in 4 breedtes tot 280 cm. Het kastsysteem kan aan beide kanten met hoge kasten uitgebreid worden, maar ook op zichzelf staand, biedt next125 ‘state of the art’. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de next125 keukenconcepten? Download hier de next125 catalogus en neem contact op met een verkooppunt in de omgeving

Download de brochure

Brochure downloaden

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen