Grepen of greeploos, aan jou de keus

Grepen of juist het ontbreken ervan maken een wereld van verschil op lades en keukenkasten. Het mooie keukenmerk next125 biedt een veelvoud aan opties voor grepen die perfect passen bij de gewenste stijl en de individuele levenssituatie van jou als gebruiker.

Tip on

next125 tip on

Om de keuken vloeiend naar het woongedeelte over te laten gaan, wordt de nadruk gelegd op minimalistische oppervlaktes. Met Tip on en N-drive kunnen deuren, korven en lades simpelweg met een lichte druk van de vinger geopend worden: dat maakt een makkelijke bediening mogelijk, dit zelfs met volle handen.

Single Line

next125 single line

Voor een huiselijke uitstraling biedt next125 bovendien de optie Single Line die de voordelen van een greeploze keuken combineert met die van een keuken met grepen: hier wordt Tip-on gebruikt voor de onderste laden en uittrekelementen, gecombineerd met een greepprofiel dat direct onder het werkblad is geïntegreerd. Het voordeel is dat het greepprofiel de horizontale lijn benadrukt en voorkomt dat de bovenste delen per ongeluk geopend worden doordat er tegenaan gedrukt wordt.

Goed in de hand

Next 125 grepen

Het blijft een klassieker, een keuken met grepen. Makkelijk te onderhouden en praktisch in het dagelijks gebruik en tegelijkertijd van doorslaggevend belang voor het karakter van de keuken. Of het nu gaat om greeplijsten, staafgrepen of een ingefreesde variant: een keuken met grepen is makkelijk te openen en ligt ‘goed in de hand’. Je kunt zelf kiezen welke vorm en uitstraling.

Meer informatie over next125? Download hier het inspirerende magazine. Bezoek ook eens de next125 website en ontdek de mogelijkheden van dit mooie keukenmerk!

BROCHURE AANVRAGEN

next125 Magazine -
next125 Magazine

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen