pinterest
Grepen of greeploos, aan jou de keus

Grepen of greeploos, aan jou de keus

Grepen of juist het ontbreken ervan maken een wereld van verschil op lades en keukenkasten. Het mooie keukenmerk next125 biedt een veelvoud aan opties voor grepen die perfect passen bij de gewenste stijl en de individuele levenssituatie van jou als gebruiker.

Tip on

FotoGrepen of greeploos, aan jou de keus

Om de keuken vloeiend naar het woongedeelte over te laten gaan, wordt de nadruk gelegd op minimalistische oppervlaktes. Met Tip on en N-drive kunnen deuren, korven en lades simpelweg met een lichte druk van de vinger geopend worden: dat maakt een makkelijke bediening mogelijk, dit zelfs met volle handen.

Single Line

FotoGrepen of greeploos, aan jou de keus

Voor een huiselijke uitstraling biedt next125 bovendien de optie Single Line die de voordelen van een greeploze keuken combineert met die van een keuken met grepen: hier wordt Tip-on gebruikt voor de onderste laden en uittrekelementen, gecombineerd met een greepprofiel dat direct onder het werkblad is geïntegreerd. Het voordeel is dat het greepprofiel de horizontale lijn benadrukt en voorkomt dat de bovenste delen per ongeluk geopend worden doordat er tegenaan gedrukt wordt.

Goed in de hand

FotoGrepen of greeploos, aan jou de keus

Het blijft een klassieker, een keuken met grepen. Makkelijk te onderhouden en praktisch in het dagelijks gebruik en tegelijkertijd van doorslaggevend belang voor het karakter van de keuken. Of het nu gaat om greeplijsten, staafgrepen of een ingefreesde variant: een keuken met grepen is makkelijk te openen en ligt ‘goed in de hand’. Je kunt zelf kiezen welke vorm en uitstraling.

Meer informatie over next125? Download hier het inspirerende magazine. Bezoek ook eens de next125 website en ontdek de mogelijkheden van dit mooie keukenmerk!

Download de brochure

Brochure downloaden

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen