pinterest
Functionele blikvanger in de keuken: next125 kooktafel

Functionele blikvanger in de keuken: next125 kooktafel

Een unieke en functionele blikvanger in je keuken is de next125 kooktafel, die een stijlvolle combinatie is van de next125 keukens en tafel. Een kookeiland 2.0 zou je deze tafel kunnen noemen!

Kookeiland met bijzondere uitstraling

De combinatie van voorbereiden en koken met de gezellige ontmoeting van mensen heeft de designers van next125 ertoe geïnspireerd, om een kooktafel te ontwikkelen die een nieuwe definitie geeft aan het begrip keukencultuur. Een tafel met een bijzondere uitstraling, die zorgt voor een visueel naadloze overgang naar de kook- en eetzone.

FotoFunctionele blikvanger in de keuken: next125 kooktafel

Kooktafel NX 800

De kooktafel is zowel de werkplek als het centrum van de keuken is en zorgt voor een bijzondere uitstraling door het heldere design.

FotoFunctionele blikvanger in de keuken: next125 kooktafel

Kooktafel Polariswit NX 800 >> next125 NX 800 keuken

Het werkblad van de tafel wordt naar de randen toe dunner, waardoor er een bijzonder smalle rand is gecreëerd. Een heldere lijnvoering is altijd een centraal thema voor de designers van next125: de inductiekookplaat sluit hier vlak af met het oppervlak. De smalle, naar beneden toe licht uitstaande tafelpoten zijn op stijlvolle wijze voorzien van een andere kleur dan het tafelblad.

De kooktafel is zowel werkplek als centrum van de keuken en een opvallend design-statement

FotoFunctionele blikvanger in de keuken: next125 kooktafel

Kooktafel NX 950

De ontwikkeling en realisatie van next125 keukens is gebaseerd op intuïtie, inspiratie en ervaring. Hierbij worden diegene in gedachte gehouden, die een doordacht design, uitstekende ambachtelijke afwerking en hoogwaardige materialen kan waarderen. Talrijke designprijzen, waaronder de Red Dot Design Award en de German Design Award, getuigen van de creatieve uitgangspunten en de (vorm-)technisch geweldige realisatie.

Uitvoeringen

De kooktafel past door verschillende breedtes (180, 240 en 300 cm), hoogte 92,5 en diepte 100 cm in uiteenlopende woonsituaties. Het onderstel kan afhankelijk van de smaak en het kleurenconcept in de houtuitvoeringen eiken knoestig (bianco licht glad, natuur glad, tabak glad), dennen (natuur geborsteld, zwart geborsteld), lariks (gerookt geborsteld) of noten (natuur) worden gekozen.

FotoFunctionele blikvanger in de keuken: next125 kooktafel

Een extra smal werkblad in laminaat, Systemo laminaat Fenix fijn mat AFP, Systemo keramiek of Systemo kwartssteen laat de hele kooktafel nog lichter en fijner ogen.

Vraag hieronder vrijblijvend informatie aan of bekijk hier meer keukens van next125

Download de brochure

Brochure downloaden

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen