pinterest
De ideale appartementkeuken

De ideale appartementkeuken

Groots wonen op een klein oppervlak is natuurlijk heel goed mogelijk. Kies voor een moderne appartementkeuken die is geinspireerd op de klassieke woonkeuken, zodat je keuken aan alle wensen voldoet en het hart wordt van je dagelijkse leven. Met keuken NX510 laat next125 zien hoe je de keuken en leefruimte in een appartement op een mooie manier met elkaar kan verbinden.

FotoDe ideale appartementkeuken

Keuken van deze tijd

„Weinig ruimte voor de keuken en tegelijk veel ruimte in de keuken – dat zijn de wensen van deze tijd“, aldus Markus Schüller, directeur van Schüller Möbelwerk KG. „Hiervoor hebben wij met next125 mogelijkheden op het hoogste niveau gecreëerd, om ook kleine ruimtes optimaal te benutten en een doorlopend totaalconcept te plannen.“

FotoDe ideale appartementkeuken

Voor uniformiteit zorgt de homogene kleurstelling in fluweelmat agaatgrijs. Laden van licht hout en kamerhoog ingebouwde hoge kasten met fronten van chic keramiek marmer bianco imitatie zorgen voor een speelse uitstraling en bieden extra opbergruimte.

Wat niet in de kast past, wordt in het qua kleur bijpassende paneelsysteem opgeborgen.

FotoDe ideale appartementkeuken

Wie wil, kan de keuken uitbreiden met een communicatieve bar of sideboards, die door middel van echt houten inzetelementen individueel aan de wensen kunnen worden aangepast. Wat niet in de kast past, wordt in het qua kleur bijpassende paneelsysteem opgeborgen. En ook in de hal vult een passende garderobe met geïntegreerde schoenenkast het totaalplaatje van stedelijke, sfeervolle elegantie aan: hierdoor ontstaat op een klein oppervlak een woonconcept uit één geheel.

FotoDe ideale appartementkeuken

Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze keuken? Vraag dan vrijblijvend informatie aan

Download de brochure

Brochure downloaden

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen