Afzuigkap voor het kookeiland: ultracompacte eilandschouw

Een kookeiland is een plaatje in de ruimte, zeker wanneer je daarbij voor een bijzondere afzuigkap kiest. Een echte eyecatcher boven het eiland! We zien bij UW keuken de mooiste modellen voorbij komen, zoals het nieuwste model 'Light' van Falmec. Een ultracompacte recirculatie eilandkap met een geïntegreerde Ledstrip over de gehele lengte om het werkblad beter te verlichten en een aangenaam omgevingslicht te creëren. De strakke en minimalistische kap past perfect in een moderne keukenomgeving. 

Less is more

Falmec heeft zich laten inspireren door de "less is more" logica en heeft afzuigkap Light een essentiële en geometrische vorm gegeven. Uniek en tegelijkertijd heel veelzijdig. Dankzij Falmec's nieuwe ultracompacte "Multi-Air" technologie past het hele afzuigelement in een 10 cm hoge behuizing, die wordt omsloten door twee zwart satijnen aluminium profielen met Led verlichting. Twee rookkleurige glazen platen bedekken de bovenzijde.

Ultracompacte eilandkap boven kookeiland. Falmec Light afzuigkap met led-verlichting in moderne zwarte keuken #keuken #kookeiland #falmec #eilandkap #afzuigkap #light #modern #design

Eilandkap Light - Falmec

De design afzuigkap is verkrijgbaar in twee uitvoeringen, 180 cm met asymmetrisch afzuigvlak en de 120 cm met een centraal afzuigvlak en voorzien van koolstof/zeoliet filters waardoor dit model alleen geschikt is voor recirculatie. 

Deze ultra dunne eilandkap is op het oog bijna onzichtbare boven de kookplaat, maar het kan ook zijn dat je de voorkeur geeft aan helemaal geen afzuigkap boven je kookeiland. Dan is een inductie kookplaat met geintegreerde afzuiging een mooie oplossing.

Inductie kookplaat met geintegreerde kookafzuiging. Falmec Quantum Easy #falmec #kookplaat #inductie #afzuiging #kookeiland

Quantum Easy - Falmec

De nieuwe Falmec Quantum Easy is een inductie kookplaat van zwart keramisch glas, uitgerust met een centrale zuigeenheid met gemotoriseerde glaskleppen die automatisch openen en sluiten. Dit nieuwe model is heel snel te installeren, omdat er geen kanalen en recirculatie filter kits nodig zijn. Bovendien zal het gemakkelijker zijn om het geurfilter te vervangen door rechtstreeks vanaf de onderkant van de kookplaat toegang te krijgen. De kenmerken en afmetingen van de standaardversie van het Quantum-model blijven ongewijzigd.

Quantum Easy heeft een rechthoekige buis, die tijdens de installatie in lengte kan worden verschoven, waardoor deze geschikt is voor verschillende dieptes van keukenkasten. Een speciale luchtgeleider kan op de keukenmuur gemonteerd worden om turbulentie en lawaai van de luchtstroom te verminderen.

Falmec heeft nog veel meer mooie en unieke oplossingen om kookgeuren tijdens het koken te verwijderen. Bekijk hier de collectie afzuigkappen en vraag informatie aan!

BROCHURE AANVRAGEN

Falmec -
Falmec

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen