pinterest
Design Award voor veelzijdige afzuigkap boven kookeiland

Design Award voor veelzijdige afzuigkap boven kookeiland

Het kookeiland is een schitterende werkplek met de nieuwste, intelligente afzuigkap Spazio van het Italiaanse Falmec. Deze recirculatie kap voor boven het keukeneiland is een multifunctionele draagconstructie met planken van matglas voor servies en ander kookgerei. Door het schitterende design en de grote functionaliteit heeft het ontwerp de Archiproducts Design Award in de wacht gesleept.

FotoDesign Award voor veelzijdige afzuigkap boven kookeiland

Multifunctioneel kookeiland

Het afzuigsysteem is zo ontworpen, dat het de kenmerken van een zwevende kap heeft. Het ontwerp is heel veelzijdig en kan op meerdere niveau's worden gebruikt. Dit draagt bij aan een complete, dynamische ervaring in de keuken. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn...

FotoDesign Award voor veelzijdige afzuigkap boven kookeiland

Falmec Spazio

Spazio maakt het hart van je keuken een ideaal 'werkcentrum'. De recirculatiekap is uitgerust met USB-uitgangen en stopcontacten waarmee je elektronische apparaten zoals tablets, smartphones of MP3-spelers kunt opladen, die je tegelijkertijd praktisch op de speciale tablethouder aan de kap kunt neerzetten.

Het LED-verlichtingssysteem verlicht het onderliggende werkblad over de hele breedte, zodat er een goed verlichte werkruimte ontstaat om heerlijk te kokkerellen.

FotoDesign Award voor veelzijdige afzuigkap boven kookeiland

De planken hebben ook de mogelijkheid voor een kruidentuin, die speciaal voor de Spazio werd ontworpen. Dit 'keukentuintje' zorgt niet alleen steeds voor verse kruiden, maar geeft ook warmte en sfeer aan de keuken.

FotoDesign Award voor veelzijdige afzuigkap boven kookeiland

De afzuigkap heeft verschillende mogelijkheden om je keukengerei neer te zetten en op te hangen. Ook een keukenrol-houder behoort tot de opties. Door het gepatenteerde en innovatieve Circle.Tech-systeem wordt de lucht gezuiverd en de uitgaande lucht gelijkmatig verspreid. De Carbon.Zeo filtertechnologie houdt de kookgeuren vast. Bekijk hieronder de werking van het Circle-Tech systeem.

Over Falmec
Falmec is een vooruitstrevend Italiaans bedrijf als het gaat om kwaliteit, innovatie, design en duurzame ontwikkeling. Een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan afzuigkappen met exclusieve technologieën en met materialen van topkwaliteit, met een in het oog springende esthetische uitstraling. De collectie afzuigkappen wordt voortdurend uitgebreid met innovaties en nieuwe mogelijkheden voor een hypermoderne keuken. Bekijk hier meer afzuigkappen van Falmec

Vraag voor meer informatie vrijblijvend de brochure aan.

Informatie aanvragen bij Falmec

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen