Spazio 130 een aanwinst voor de kleinere keuken met eiland

Naast het iconische model Spazio 180 cm heeft Falmec ook een kleinere uitvoering van 130 cm. Hiermee speelt de Italiaanse producent in op de wensen van de consument met een kleinere keuken. Falmec’s model Spazio, leverbaar als recirculatie kap, is bedoeld voor boven een keukeneiland.

Deze afzuigkap is multifunctioneel en voorzien van een draagconstructie met planken van matglas voor servies en ander kookgerei. Door het schitterende design en de grote functionaliteit heeft Spazio de “Compasso d'Oro' Design Award” in de wacht gesleept.

Stijlvol koken

De afzuigkap is uitgerust met USB-uitgangen en stopcontacten waarmee je elektronische apparaten zoals tablets en smartphones kunt opladen, die je tegelijkertijd praktisch op de speciale tablethouder aan de kap kunt neerzetten. Het LED-verlichtingssysteem verlicht het onderliggende werkblad over de hele breedte, zodat er een goed verlichte werkruimte ontstaat om heerlijk te kokkerellen.


Circle.Tech-systeem

Deze afzuiginstallatie heeft het gepatenteerde Circle.Tech-systeem waarbij de filters de uitgaande lucht gelijkmatig verspreiden. De Koolstof Zeoliet filtertechnologie neemt de kookgeuren op en houdt het vocht vast.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen