pinterest
Edel grijs: de perfecte kleur voor stijlvolle keukens

Edel grijs: de perfecte kleur voor stijlvolle keukens

Met de stijlvolle SieMatic keukenconcepten worden wereldwijd woonruimtes gecreëerd die de persoonlijkheid van de bewoners perfect weerspiegelen. De SieMatic keukens zijn van buiten én van binnen het neusje van de zalm. De innovatieve keukenmeubeluitvoering was er al in het wit, maar is er nu ook in edel grijs. Dit geeft een hele chique uitstraling aan de binnenkant van de meubelen.

FotoEdel grijs: de perfecte kleur voor stijlvolle keukens

Tijdloze elegantie 

Een keuken in elegant donkergrijs is tijdloos, past in iedere interieurstijl en kan toch op veel verschillende manieren worden ingezet in een ontwerp. Zo ontstaan exclusieve ontwerpen die door bepaalde kleuraccenten en materialen een uniek karakter krijgen.

FotoEdel grijs: de perfecte kleur voor stijlvolle keukens

Persoonlijke kleurencompositie

Voor interieurontwerpers over de hele wereld is wit een symbool van zuiverheid en perfectie. Witte keukenfronten worden beschouwd als universeel, stijlvol en tijdloos; tegelijkertijd heeft wit een uitnodigend en positief effect. Vooral in combinatie met edelgrijs zien witte keukens er hoogwaardig en expressief uit. 

Grijs staat voor elegantie en de perfecte kleur voor stijlvolle, luxe keukens. Wit en grijs bieden dan ook talloze mogelijkheden die bijdragen aan de inrichting van woonruimtes. In combinatie met het SieMatic Colorsystem en de vele keuzemogelijkheden aan materialen maken wit en grijs het mogelijk om een persoonlijke kleurencompositie te maken die perfect te combineren is met de elementen van het SieMatic interieursysteem.

FotoEdel grijs: de perfecte kleur voor stijlvolle keukens

SieMatic interieursystemen

In hun puristische elegantie bieden grijs en wit het podium voor de esthetische en functionele voordelen van het SieMatic keukenmeubel. Door alle combinaties van afzonderlijke elementen naar wens aan te passen, kunnen de meubels worden aangepast aan de tijd en veranderende persoonlijke voorkeuren. Met een perfecte kwaliteit, gegarandeerd een keukenleven lang.

FotoEdel grijs: de perfecte kleur voor stijlvolle keukens

De gepatenteerde SieMatic multifunctionele rail is verkrijgbaar in donkergrijs, wit of aluminium kleurig. Deze rail is een vast onderdeel van de SieMatic keukenmeubelen, maar kan ook aan de binnenzijde van draaideuren worden toegepast. Van de indeling van de schappen tot de montage van de elegante MultiMatic systeemelementen kan het intelligente systeem door efficiënt gebruik tot 30% meer opbergruimte bieden.

Er zijn vier keukenmeubeluitvoeringen om uit te kiezen: Wit/Wit, Wit/Aluminium, Grijs/Grijs en Grijs/Aluminium. Voor meer informatie: siematic.com

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen