pinterest
Deze nieuwe SieMatic keuken wint prijs na prijs!

Deze nieuwe SieMatic keuken wint prijs na prijs!

De nieuwe SieMatic SLX Ceramic verdient een plek in de spotlights van uw keuken. Dit in het oog springende keukenconcept met fronten en werkbladen van keramiek is ideaal voor open, easy-living keukenontwerpen die voldoen aan de hoogste designstandaards. En dat is opgevallen, want deze keuken wint de ene prijs na de andere!

FotoDeze nieuwe SieMatic keuken wint prijs na prijs!

SieMatic SLX Ceramic

Design keukenconcept SieMatic SLX Ceramic is de winnaar van de German Design Award 2022 in de categorie "Excellent Product Design". En 'excellent' kan je deze keuken inderdaad wel noemen. Indrukwekkend is onder andere de marmering met natuurlijke looks van het keramiek, die in veel keramische afwerkingen beschikbaar is: van subtiel tot expressief. De led-verlichting in de greeplijsten maken van de keuken een eyecatcher en laten het werkblad zweven. 

FotoDeze nieuwe SieMatic keuken wint prijs na prijs!

De verschillende witte keukeneilanden van het SieMatic keukenconcept zijn uitgevoerd in wit Syros Blanco keramiek en verbonden door een zwart barblad dat bijna langs de hele lengte van de drie kubussen loopt. De keuken is er trouwens ook in het zwart, die zie je verderop in dit artikel. 

Het centrale eiland is een groene kruidentuin met een keramische plantenbak. Dit keramiek is ongevoelig voor krassen, vocht en zuur. 

Indeling wandmeubel

Het hoge witte wandmeubel met subtiele looks en een slimme inrichting wil je gewoon hebben. Twee van de hoge elementen zijn zwart en staan iets naar achteren geplaatst ten opzichte van de rest. Zo wordt dit grote wandmeubel fysiek verdeeld in 5 optische secties: 

FotoDeze nieuwe SieMatic keuken wint prijs na prijs!

Een van de secties is de koffiecorner. Deze is aan één zijde van de hoge lotuswitte kasten verborgen. Schuif je de greeploze deuren open, dan ontstaat er een te gekke ruimte voor het zetten van koffie en thee en het opbergen van de benodigdheden.  

FotoDeze nieuwe SieMatic keuken wint prijs na prijs!

In een andere sectie zijn de apparaten geplaatst achter de praktische schuifdeuren. De greeploze deuren gaan open wanneer er zachtjes op wordt gedrukt en kunnen opzij worden weggeschoven.

Een vaatwasser op ooghoogte (handig!) achter het matzwarte segment tegenover de spoelbak opent wanneer je op de deur tikt. Wanneer je de verlichting aanzet, zie je het interieur van de bijna ondoorzichtige kasten van gerookt glas.

Zwarte SieMatic SLX Ceramic

FotoDeze nieuwe SieMatic keuken wint prijs na prijs!

De SieMatic SLX Ceramic met zwarte fronten met fijne witte aders is een fantastische eyecatcher met een kunstzinnig karakter en helemaal van deze tijd. De hoge kasten aan de achterzijde van het kookeiland zijn uitgevoerd in een donkere fineer en de ruimte rondom de compositie is ook een beetje mystiek. De verlichte greeplijsten geven het eiland een bijna grafische uitstraling.

Internationaal succes

Sinds de lancering in 2019 was en is de SieMatic SLX een internationaal succes dat zowel designjury's, architecten als gebruikers overtuigt. Of het concept nu als een Scandinavisch ontwerp in minimalistische wittinten wordt uitgevoerd, of in warme houttinten en koel roestvrij staal: door het brede scala aan varianten, materialen en kleuren kan deze keuken elke architectonische uitdaging aan. 

FotoDeze nieuwe SieMatic keuken wint prijs na prijs!

Tot nu toe heeft de SieMatic SLX al vier top-designprijzen gewonnen: de ICONIC AWARD 2020: Innovative Interior "Best of the Best", de iF Design Award 2020, de Red Dot Design Award 2020 en de German Design Award 2021. Het SieMatic design- en technologieteam is verheugd dat de extreem uitdagende ontwikkeling van een SLX in keramiek nu is erkend met de German Design Award 2022.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit keukenconcept? Bezoek de website van SieMatic of maak een afspraak met een SieMatic showroom 

Bekijk hier meer keukenconcepten van SieMatic en download de brochures

Informatie aanvragen bij SieMatic

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen