pinterest
De nieuwe lifestyle keuken SieMatic Mondial

De nieuwe lifestyle keuken SieMatic Mondial

De lifestyles van SieMatic worden wereldwijd gebruikt om woonruimtes te creëren die de persoonlijkheid van de bewoners perfect weerspiegelen. Het lifestyle-concept volgt de actuele trends op het gebied van lifestyle en interieur trends. De stijlvolle keukenprogramma's kunnen flexibel, precies en afgestemd op ieders persoonlijke smaak worden samengesteld en geplaatst.

Het design van lifestyle Mondial is minimalistisch, modern en heeft geen overbodige tierelantijnen. Met gewaagde kleuren, vormen en expressieve materialen is het design van deze keukens uniek.  Luxe in een jasje van eenvoud! 

FotoDe nieuwe lifestyle keuken SieMatic Mondial

Diepgang in de keuken

De laatste jaren is de perceptie van luxe fundamenteel veranderd. Ook in de keuken. Dat heeft te maken met een nieuw soort luxe, waarbij het minder gaat over oppervlakkige statussymbolen en veel meer over wie je wilt zijn. Deze veranderende levensstijl heeft SieMatic opgepakt om een eigentijds luxe keukenconcept te ontwikkelen.

FotoDe nieuwe lifestyle keuken SieMatic Mondial

Gebruiksvriendelijk en stijlvol tegelijk

De SieMatic Mondial keukens bestaan uit een combinatie van geometrische vormen en expressieve materialen. Edel natuursteen en hoogwaardig hout. Rechte lijnen worden gecombineerd met de halve cirkelvorm van het solide werkblad in donker kwartsiet, die lijkt te zweven boven de kasten met glazen fronten. Elk detail toont vakmanschap. Het fascinerende samenspel van materiaal, vormen en kleur geeft de keuken een luxe en tegelijkertijd ook een gebruiksvriendelijk uiterlijk. 

Met dit expressieve uiterlijk, zonder enige opsmuk wordt een unieke plek gecreëerd, die helemaal past in de woonomgeving, met de persoonlijkheid van de gebruikers. Wil je meer weten over de mogelijkheden van de SieMatic lifestyles en inspiratie opdoen? Kijk dan op www.siematic.com 

FotoDe nieuwe lifestyle keuken SieMatic Mondial

Informatie aanvragen bij SieMatic

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen