pinterest
SieMatic en het nieuwe luxe

SieMatic en het nieuwe luxe

We leven in een tijd waarin de nadruk ligt op ervaringen en culturele waarde. SieMatic noemt dit 'nieuwe luxe' en past de keuken zo aan dat, naast vorm en functie, de materialen perfect geïmplementeerd zijn. Vooral open keukens en keukens die naadloos overgaan in het woongedeelte vervullen meer dan alleen een functie. Zij moeten ook aan vele persoonlijke esthetische eisen voldoen. De wisselwerking van materialen en kleuren is van belang, zolang er maar een samenhang in is te vinden.

Extravert kookeiland

FotoSieMatic en het nieuwe luxe

De SieMatic SLX Ceramic, het hoge kubusvorminge keukeneiland, won al vele prijzen. Het extravagante uiterlijk wordt onderstreept door het sierbeton aan de wanden en de keramieke frontpanelen. Het samenspel van de verschillende materialen maakt dit eiland zo indrukwekkend. Kijk bijvoorbeeld naar de verlichte, roestvrijstalen greeplijsten in combinatie met het witte werkblad van geaderd Syros Blanco keramiek. 

Decoratief keramiek

FotoSieMatic en het nieuwe luxe

Tot in het kleinste detail is dit kookeiland ontworpen en uitgevoerd. Van het decoratieve keramiek en het zwevende werkblad, tenminste zo lijkt het, tot de kleuren en de helderheid van de LED-strips die in de greeplijsten zijn gemonteerd. Aan alles is gedacht. De verlichting kan worden afgestemd op hettijdstip van de dag en de hoeveelheid daglicht in de keuken.

Art Nouveau

FotoSieMatic en het nieuwe luxe

Dit is eveneens een enorm indrukwekkend ontwerp van SieMatic. De kleur, de greeploze fronten en de verdere strakke vormgeving van de SieMatic S2 passen perfect bij de rijkversierde art nouveau-design. Een roségouden keuken! Wie durft! De matte glanzende metallic fronten geven het dunne werkblad van koudgewalst roestvrij staal en de greeplijst van gepolijst nikkel een extra dimensie.

Totaalplaatje

FotoSieMatic en het nieuwe luxe

In deze keuken is álles op elkaar afgestemd. De honingkleurige bewerkte parketvloer, de wand- en plafondelementen waarin art nouveau als historische bouwstijl is terug te vinden en de opvallend gekleurde fronten. Het geeft een rijke uitstraling die comfortabel aanvoelt en prettig is om in te werken.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de SieMatic keukens? Bekijk hier de brochures ter inspiratie. Voor een keuken op maat bezoek je een showroom bij jou in de omgeving!

Informatie aanvragen bij SieMatic

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen