pinterest
Siematic Classic - landelijke keuken

Siematic Classic - landelijke keuken

Bent u op zoek naar een landelijke keuken? Dan is de SieMatic Classic de perfecte keuze. Deze SieMatic keuken is onder de klassieke moderne keukens een klasse op zich.

De SieMatic-lifestyle CLASSIC biedt opties die ver voorbij gewone keukenindelingen gaan en schier onbegrensde indelingsmogelijkheden geven los van de ruimte of het budget die u ter beschikking staan.

Dit voorbeeld laat zien hoe u met geraffineerde idee├źn en SieMatic-designelementen met weinig meubelelementen een zeer hoogwaardige, indrukwekkende en individuele indeling kunt bereiken.

Voor de contrasterende kleuren werd de warme tint grafiet uit het SieMatic ColorSystem gekozen; voor het eiland een werkblad met gebeitelde kantafwerking in het nobele marmer bianca carrara. Keramiek pulpis in marmerlook maakt de keuken tot elegante blikvanger.

Metaalkleurige details in goldbronce, zoals het schap, de grepen, de dunne bladen van de afzuigkap en de rand van het werkblad daaronder, zetten aantrekkelijke accenten en verlenen de keuken extra glans.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen