pinterest
SieMatic Pure SLX in 1.950 speciale kleuren

SieMatic Pure SLX in 1.950 speciale kleuren

SieMatic-designers maken iedere persoonlijke keukendroom waar. Daarvoor staan hen bijna onuitputtelijke mogelijkheden met meubelstijlen, materialen en speciale kleuren in zijde- en hoogglans ter beschikking.

Maak kennis met extraverte keukens met felle en kleurrijke ontwerpen of laat u inspireren door subtiele, monochrome keukenconcepten. Ervaar de mogelijkheden van compacte keukens of juist royale, ruimtelijke keukenontwerpen.

Bij SieMatic ziet u in elk opzicht een breed scala aan design, kleur en stijl. Het verbindende element is de kwaliteit en het overkoepelende, tijdloos elegante merk.

Niet alleen de architectuur van deze living maakt deze keuken tot een uiterst prettige ruimte, ook het keukenontwerp van SieMatic met zijn transparantie en lichtheid in combinatie met warme, sfeervolle kleuren en materialen doet dat.

De achterwand van de keuken, heeft een visueel aantrekkelijke dieptewerking. De ondiepere keukenmeubelen zijn fluweelachtig-mat roze gelakt, en bieden veel opbergruimte. De diepere keukenmeubelen zijn uitgevoerd in hoogglans kiezelgrijs, en steken verder naar voren uit.

Naast het werkblad boven de SLX-onderkasten is er aan de rechterkant een royale koel-vriescombinatie geïntegreerd. Het statige eiland bestaat uit extra diepe onderkasten in kiezelgrijs. Het eiland is aan de voorzijde uitgevoerd met transparante vitrines naar de ruimte.

De achterwanden van de vitrines en plint zijn voorzien van spiegels, de meubelonderdelen zijn gelakt in hoogglans kiezelgrijs en de aluminium frames zijn gemaakt van geanodiseerd roestvrij staal. Werkbladen en nisbekleding ondersteunen de elegante, huiselijke sfeer met hun indrukwekkende satijnwitte kwartsiet.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen