pinterest
Geef je keuken kleur

Geef je keuken kleur

Kleuren beïnvloeden onze stemming en geven sfeer aan de omgeving. Dus waarom zou je je keuken niet inrichten in je eigen favoriete kleuren? Kleuren die je inspireren, motiveren en rust geven, zijn perfect voor de ruimte waarin we veel tijd doorbrengen. In dit artikel geven we je inspiratie voor kleur in de keuken.

SieMatic Colors

De keuken is één van de belangrijkste ruimtes in huis geworden, die niet alleen gezien mag worden, maar ook goed moet voelen. Daar speelt kleur een grote rol bij. Met 1.950 speciale kleuren kan je met de SieMatic keukenconcepten de mooiste kleurcomposities maken en creëer je een magische sfeer. Samen met de bijna onuitputtelijke mogelijkheden met meubelstijlen, materialen en speciale kleuren in zijde- en hoogglans, maken de SieMatic-designers iedere persoonlijke keukendroom waar. We laten je kleurcomposities zien om verliefd op te worden!

FotoGeef je keuken kleur

Fris, licht en uitnodigend. Deze opstelling, die open is naar het terras, bestaat uit de SieMatic-kleuren titaanwit, saliegroen en goudbrons. De muur ziet er, met zijn fraaie kaderfronten gemaakt van geanodiseerd, goudbrons-kleurig aluminium, uit als een betimmerde wand. Maar in werkelijkheid biedt hij veel opbergruimte achter de deuren door de talrijke kasten die erin zitten.

De twee vrijstaande meubelenelementen voegen lichtheid toe aan de living: links de glasvitrines in goudbrons en rechts de hoge keukenkasten in stalend wit. Achter de middelste deur zijn de oven en vaatwasser: mooi verborgen wanneer ze niet nodig zijn. In een lange as met uitzicht op de tuin bevinden zich twee keukeneilanden van de viermaal onderscheiden greeploze SieMatic SLX. Hier wordt genoeglijk gekookt en genoten van de sfeer.

FotoGeef je keuken kleur

Niet alleen de architectuur van deze living maakt deze keuken tot een uiterst prettige ruimte, ook het keukenontwerp met zijn transparantie en lichtheid in combinatie met warme, sfeervolle kleuren en materialen doet dat.

De achterwand van de keuken, heeft een visueel aantrekkelijke dieptewerking. De ondiepere keukenmeubelen zijn fluweelachtig-mat roze gelakt, en hebben veel opbergruimte. De diepere keukenmeubelen zijn uitgevoerd in hoogglans kiezelgrijs, en steken verder naar voren uit.

FotoGeef je keuken kleur

Naast het werkblad boven de SLX-onderkasten is er aan de rechterkant een royale koel-vriescombinatie geïntegreerd. Het design kookeiland bestaat uit extra diepe onderkasten in kiezelgrijs. Het eiland is aan de voorzijde uitgevoerd met transparante vitrines naar de ruimte.

De achterwanden van de vitrines en plint zijn voorzien van spiegels, de meubelonderdelen zijn gelakt in hoogglans kiezelgrijs en de aluminium frames zijn gemaakt van geanodiseerd roestvrij staal. Werkbladen en nisbekleding ondersteunen de elegante, huiselijke sfeer met hun indrukwekkende satijnwitte kwartsiet.

FotoGeef je keuken kleur

De twee keukenelementen zijn verdeeld over de wanden links en rechts in deze living, met een sterk contrast tussen materialen en licht en donker. De onderkasten van deze greeploze SieMatic S2 zijn uitgevoerd in wit met greeplijsten in zwart en vormen zo een functionele keuken met voldoende werkruimte, een kookplaat en een spoelbak.

Gecentreerd erboven hangen kasten met oppervlakken van zwart geborsteld aluminium. Links staat een royale hoge tafel met warm eikenhouten blad.

FotoGeef je keuken kleur

Aan de andere kant zorgt het SieMatic paneelwandsysteem FloatingSpaces in SimiLaque zwart met wandborden in kiezelgrijs voor een warme sfeer. Bijna onzichtbaar staat er een hoge zwarte kast met apparatuur voor.

FotoGeef je keuken kleur 

Een warme poedertint in combinatie met steengrijs in hetzelfde materiaal zorgt voor een zachte, huiselijke sfeer in deze keuken. De onderkasten van het keukenmeubel steken met hun extra kastdiepte uit de wand en hebben alles wat ambitieuze koks nodig hebben op een kleine oppervlakte. Het expressieve werkblad van warmgewalst roestvrij staal met 6 mm-look is fraai.

Over de lange wand is een SieMatic paneelwandsysteem geplaatst. In het midden van de kamer zie je een roomdivider met matzwart geanodiseerde glasvitrines. De binnenkant van de glasvitrines zijn uitgevoerd in steengrijs. Het rookgrijs getinte glas vermindert de inkijk.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Een bezoek aan een SieMatic dealer is altijd de moeite waard of maak een afspraak bij SieMatic Inspiratie & Design Center aan de Willemsparkweg 30 in Amsterdam: 020 -2260079

Vraag hier alvast de SieMatic brochure aan en bekijk eerst de grootste SieMatic-showroom ter wereld digitaal via siematic.com/360 

Foto's: © Copyright SieMatic

Informatie aanvragen bij SieMatic

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen