pinterest
Falmec's Brera is de ultieme combinatie van koken en afzuigen

Falmec's Brera is de ultieme combinatie van koken en afzuigen

Of je nu een amateurkok bent of een professional, de Brera van Falmec biedt de ideale oplossing voor het bereiden van heerlijke maaltijden zonder een aparte afzuigkap. Met de inductiekookplaat kan je genieten van een stressvrije kookervaring zonder in te boeten op functionaliteit of stijl. Wat de Brera uniek maakt, is de panorama inductie kookplaat met afzuiging.

Dit slimme apparaat biedt niet alleen een hoogwaardige kookervaring, maar zuivert ook de lucht automatisch tijdens het koken. Het geheim zit hem in de smalle glazen plaat aan de achterkant die zich automatisch opent om de kookdampen af te zuigen. Met deze innovatieve functie hoef je je geen zorgen meer te maken over vervelende kookgeuren die jouw huis doordringen.

FotoFalmec's Brera is de ultieme combinatie van koken en afzuigen

Bovendien is de Brera uitgerust met Koolstof Zeoliet filters die gemakkelijk te onderhouden zijn en van bovenaf bereikbaar zijn. Dit maakt het apparaat niet alleen stil en energiezuinig, maar ook zeer efficiënt. Met zijn elegante uitstraling past de Brera perfect in elke keukenstijl. Dit geïntegreerde kooksysteem biedt niet alleen efficiëntie en stijl, maar ook ergonomie, waardoor het koken aangenamer wordt.

FotoFalmec's Brera is de ultieme combinatie van koken en afzuigen

Het recirculatiemodel heeft een groot en veelzijdig kookoppervlak van zwart glas, dat gemakkelijk als opbouw of vlakinbouw kan worden geïnstalleerd. Met de Brera kan je genieten van een stressvrije kookervaring zonder compromissen te hoeven sluiten op stijl of functionaliteit.

Meer weten? Op de Falmec website kan je inspiratie opdoen en productinformatie vinden. Ook kan je hier gebruikshandleidingen, video’s, 3D ontwerpmodellen en BIM bestanden downloaden.


Informatie aanvragen bij Falmec

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen