pinterest
De nieuwste afzuigkappen van Falmec

De nieuwste afzuigkappen van Falmec

UW Keuken heeft weer twee nieuwe en bijzondere afzuigkappen gespot! De modellen Elle en Plane No-Drop hebben een mooie strakke vorm en een krachtige motor. Beide kappen zijn ook verkrijgbaar met recirculatiefilter en dat is ideaal!

Plane No-Drop

FotoDe nieuwste afzuigkappen van Falmec

In een professionele stijl wordt deze nieuwe kap van Falmec gekenmerkt door een dubbele rij lamellen filters en een condensatiecollector in het centrale deel. Het minimalistische ontwerp heeft twee LED-strips, die in de rand van de afzuigkap zijn geplaatst, voor een optimale verlichting van het kookgedeelte.

Deze afzuigkap valt onder het assortiment anti condensatie kappen, wat de naam Plane No-Drop verklaart en is daarom ideaal voor een uitstekende zuigkracht zonder druppel en damp condensatie.

Elle

FotoDe nieuwste afzuigkappen van Falmec

De indrukwekkende afmetingen van de Elle afzuigkap zorgen ervoor dat je deze mooie kap van Falmec niet over het hoofd ziet. Het blijft de eyecatcher van de keuken. De matzwarte afwerking kan voor een mooi contrast zorgen met de stijl van de ruimte.
De led-verlichting bevindt zich aan
 beide zijden van de kap. De Elle heeft een krachtige motor van 800 m3/u en is ook verkrijgbaar in een recirculatieversie met koolstof. Zeoliet filters, die de natuurlijke eigenschappen van houtskool en zeoliet combineren voor een efficiënt filtratiesysteem en een aanzienlijke vermindering van de condensatie tijdens het koken.

Wil je meer informatie over de verschillende afzuigsystemen van Falmec? Vraag dan de brochure aan. Bezoek ook eens de website van Falmec voor een overzicht van de gehele collectie en de mogellijkheden. 

Informatie aanvragen bij Falmec

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen