pinterest
Elegante afzuiging boven het kookeiland

Elegante afzuiging boven het kookeiland

In de wereld van keukendesign zijn trends niet alleen een kwestie van stijl, maar ook van gevoel. Te midden van de hedendaagse drukte wordt de keuken steeds meer een toevluchtsoord van comfort en klasse, een plek waar trends zoals de kleur brons zich thuis voelen. Brons, met zijn warme, diepe gloed, brengt een gevoel van luxe en tijdloosheid in de keuken. Het is de kleur van de aarde, die zowel robuustheid als een fluistering van verfijning uitstraalt. Falmec's Light Bronze afzuigkap is een prachtig voorbeeld waarbij technologie en verfijning samenkomen in een stijlvolle bronzen afwerking, die zowel elegantie als geavanceerde functionaliteit naar het kookeiland brengt.

Light Bronze

De Light Bronze afzuigkap van Falmec, met zijn slanke en geometrische lijnen, illustreert de designfilosofie 'less is more'. De afwerking in brons verbetert niet alleen het uiterlijk maar versterkt ook de perceptie van de keuken als een luxueuze en doordachte ruimte. Dit model gaat verder dan het traditionele; het is de belichaming van innovatie, gehuld in de warmte van brons. Falmec's Light Bronze is het centerpiece boven het kookeiland, dat met zijn bronzen glans en geavanceerde luchtzuiveringstechnologie zowel een visuele als functionele verrijking biedt voor elke keuken.

FotoElegante afzuiging boven het kookeiland

Ultracompacte eilandkap

Falmec's Light model is een toonbeeld van de 'less is more' filosofie, met zijn strakke lijnen en geometrische ontwerp dat naadloos aansluit bij hedendaagse keukens. De innovatie schuilt in de ultracompacte 'Multi-Air' technologie, verpakt in een slechts 10 cm hoge behuizing, waardoor het concept van Falmec zich onderscheidt door zowel uniciteit als veelzijdigheid. Het afzuigelement is omhuld door elegante bronzen profielen, en wordt aan de bovenzijde gecompleteerd door twee planken van gerookt glas.

Recirculatie

De geïntegreerde LED-verlichting accentueert de bronzen afwerking met een subtiele gloed, waardoor de keuken een gastvrije ambiance krijgt. De keuze voor regenereerbare koolstof/zeoliet filters benadrukt Falmec's inzet voor duurzaamheid en design, waardoor de afzuigkap een verantwoorde keuze is voor moderne huishoudens. Met deze filter is de Light ook zonder afvoer groots in zijn prestatie.

Wil je meer informatie over de Light of andere afzuigkappen van Falmec, download dan hier de brochure of bezoek de website.

Informatie aanvragen bij Falmec

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen