pinterest
Deze eilandkap Matrix van Falmec is de nieuwste blikvanger

Deze eilandkap Matrix van Falmec is de nieuwste blikvanger

Nieuw in het assortiment van Falmec is deze vrijhangende eilandkap Matrix. Na het succes van de meermaals bekroonde Spazio is deze afzuigkap de stilistische opvolger. Eenvoudig en strak door zijn geometrische lijnen, model Matrix is ook ​​het nieuwste ontwerp in de E.ion-collectie. Voorzien van recirculatie dankzij het door Falmec toegepaste bipolaire ionisatie principe. Een compleet luchtzuiveringssysteem verpakt in een design jasje.

FotoDeze eilandkap Matrix van Falmec is de nieuwste blikvanger

Zuivere lucht

Soms merken we niet eens dat in binnen omgevingen de lucht vervuild kan zijn met bacteriën,schimmels, mijten en andere schadelijke vluchtige stoffen. Falmec biedt geavanceerde technologische oplossingen die ervoor zorgen dat mensen altijd in een feelgood-sfeer kunnen leven en thuis de meest verse lucht kunnen inademen.

FotoDeze eilandkap Matrix van Falmec is de nieuwste blikvanger

E.ion™ Systeem

Afzuigkappen voorzien van het E.ion™ Systeem hebben geen afvoerkanalen nodig om geuren en kookdampen af te voeren. Daarom kunnen ze overal geïnstaleerd worden, zonder aanleg van afvoerkanalen, dit zorgt voor een beter esthetisch resultaat en maximale flexibiliteit voor installatie in uw keuken.

FotoDeze eilandkap Matrix van Falmec is de nieuwste blikvanger

Matrix

Deze moderne afzuigkap siert het kookeiland dankzij zijn eenvoud. Dankzij de stijlvolle rookglazen planchetten is de Matrix ook praktisch ingericht voor jouw kruidenpotjes of kookboeken. Matrix zorg voor schone lucht en een blikvanger in de keuken.

Leverbaar vanaf april 2023!

Kijk hier voor meer informatie over Falmec.


PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen