pinterest
De stille kracht van de Plane Plus NRS-serie afzuigkappen

De stille kracht van de Plane Plus NRS-serie afzuigkappen

Een van de meest opvallende voordelen van de fluisterstille afzuigkap is de drastische vermindering van geluid. Traditionele afzuigkappen kunnen vaak luidruchtig zijn en de sfeer in de keuken verstoren. De Plane Plus NRS-serie van Falmec maakt gebruik van geavanceerde geluiddempingstechnologie, waardoor het geluidsniveau aanzienlijk wordt verlaagd. Dit zorgt voor een rustige en serene kookomgeving, waarin gesprekken en ontspanning niet worden verstoord door harde motorgeluiden.

Verbeterde kookervaring met connect functie

De Plane Plus NRS-serie biedt meer dan alleen geluidsreductie. Dankzij de connect functie kan de afzuigkap naadloos samenwerken met Falmec inductiekookplaten. Deze integratie zorgt voor een efficiëntere kookervaring, waarbij de afzuigkap automatisch wordt aangepast aan de kookactiviteit. Dit betekent minder handmatige aanpassingen en een meer intuïtieve keukenomgeving, waardoor koken eenvoudiger en plezieriger wordt.

Optionele extra's

De Plane Plus NRS-serie komt met verschillende optionele extra's die het gebruiksgemak verhogen. Een van deze extra's is de afstandsbediening, waarmee de afzuigkap gemakkelijk op afstand bediend kan worden. Daarnaast is er de Carbon/Zeo technologie, een recirculatiesysteem dat geuren absorbeert en de luchtvochtigheid vermindert. Deze technologie zorgt ervoor dat de lucht in de keuken schoon en fris blijft, zelfs zonder een externe afvoer.

FotoDe stille kracht van de Plane Plus NRS-serie afzuigkappen

Fluisterstille afzuigkap

De fluisterstille afzuigkap, en met name de Plane Plus NRS-serie, biedt een reeks voordelen die de kookervaring aanzienlijk verbeteren. Met zijn geluidsarme werking, geavanceerde connect functie en handige optionele extra's, zoals de afstandsbediening en Carbon/Zeo technologie, vertegenwoordigt deze afzuigkap een perfecte balans tussen stilte, efficiëntie en gebruiksgemak. Voor wie op zoek is naar een combinatie van krachtige prestaties en comfort, is de fluisterstille afzuigkap een uitstekende keuze voor elke moderne keuken.

De Plane Plus

De nieuwe Plane Plus afzuigkap van Falmec combineert dynamische LED-verlichting en randafzuiging, wat zorgt voor zowel functionele als esthetische voordelen. Verkrijgbaar in RVS en zwart, biedt de Plane Plus een breed scala aan opties, waaronder een 90 cm wandmodel, een 120 cm model en diverse eilanduitvoeringen. Met een capaciteit van 800 m³/h en verlichting die varieert van 2700K tot 5600K, biedt de Plane Plus veelzijdigheid en functionaliteit voor elke keuken. Dankzij het strakke, moderne design en de veelzijdige uitvoering, voegt deze afzuigkap een vleugje luxe en innovatie toe aan elke keukenomgeving.

Noise Reduction System

Het NRS (Noise Reduction System) van Falmec is een innovatieve technologie die keukenafzuigkappen aanzienlijk stiller maakt door de optimalisatie van luchtstromen en gebruik van specifieke materialen. Dit systeem, ontwikkeld in samenwerking met fluid dynamics-specialisten, kan het geluid tot 86% verminderen zonder de afzuigprestaties te verminderen. Hierdoor kunnen gebruikers koken, werken, praten en naar muziek luisteren zonder de storende geluiden van traditionele afzuigkappen. Falmec biedt verschillende modellen met deze technologie aan.

Over Falmec

Falmec afzuigkappen zijn ontworpen en gemaakt om aan de meest uiteenlopende smaken en behoeften te voldoen. Soorten installatie geschikt voor elke keuken, materialen en afwerkingen variërend in een zeer breed assortiment, technologische apparatuur om aan ieders behoeften te voldoen. En drie kenmerken die altijd met elkaar gemeen hebben: design, Italiaanse kwaliteit en innovatie.Bekijk alle modellen op de website van Falmec.

Informatie aanvragen bij Falmec

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen