pinterest
\
Falmec geeft de keuken allure

Falmec geeft de keuken allure

De afzuigsystemen Falmec Hood Couture hebben allure en blinken uit in innovatie in technologie, modern design, uitstekende prestaties, kwalitatieve materialen en energie-efficiëntie. Bovendien hebben we het hier over 100% Italiaans vakmanschap en dat geeft alle ingrediënten om je keuken naar een hoger niveau te tillen. Van plafondunits verwerkt in het plafond, vrij hangend of geplaatst aan de wand, tot volledig geïntegreerd in de kookplaat. De exclusieve modellen van Falmec blijven je zintuigen prikkelen.

Afbeelding

Falmec Quantum Easy Recirculatie

We kennen van Falmec al het model Quantum - de inductie kookplaat met afzuiging die geschikt is voor afvoer naar buiten - waarna het model Quantum Easy gelanceerd. In steeds meer situaties is er geen mogelijkheid om een luchtafvoer naar buiten te creëren. De naam Easy zegt het al, eenvoudige montage en makkelijk in gebruik. Standaard voorzien van een Koolstof-Zeoliet filter, dit recirculatiefilter neemt zowel stoom als geuren op. Het filter is direct onder de motor geplaatst en niet onder of achter de keukenplint, waardoor deze eenvoudig bereikbaar is.

Plug and play

De Quantum Easy past in een 60 cm diep werkblad, waardoor de volle kast en/of ladediepte kan worden benut. De inductiekookplaat is voorzien van een elektronisch openend kleppen systeem en de afzuiging schakelt automatisch mee met de gekozen kookstanden. Zowel de Quantum (afvoer naar buiten) en Quantum Easy (recirculatie) zijn uit voorraad leverbaar.

Recirculatie innovatie

Koolstof Zeoliet technologie filtert uitgaande lucht en elimineert niet alleen onaangename geuren, maar ook vocht uit kookdampen, door het gebruik van natuurlijke mineralen zoals actieve koolstof en zeoliet. Met een minimale levensduur van 3,5 jaar zorgt deze innovatieve recirculatie filter jarenlang voor zuivere lucht en veel kookplezier.

Meer informatie over deze systemen vind je hier


PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen