pinterest
\
Binnenkijken in de designkeuken van een topkok

Binnenkijken in de designkeuken van een topkok

De Duitse topkok en tv-kok Ali Güngörmüş heeft in zijn nieuwe kookschool een werkplek ingericht die perfect bij hem past: een next125-keuken vol creativiteit en passie. In de keuken kan hij koken op het hoogste niveau en in een prettige sfeer en is hij volledig in zijn element.

In deze keuken zien we veel hout en warme tinten. Het blauw tegelmozaïek doet denken aan het Midden-Oosten, maar ook het next125 keukenontwerp van fijn notenhout past perfect bij een Anatolische stijl, gecombineerd met het tijdloze design dat is geïnspireerd door de kenmerkende Bauhaus-stijl van next125.

Afbeelding

Ali Güngörmüş koos voor next125 vanwege alle subtiliteiten en aanpassingen die mogelijk waren tijdens planning van de keuken. Daarnaast speelden de innovatieve producten, die typerend zijn voor het merk, ook een rol: „Ik wilde veel opbergruimte. En ik wil, als ik kooklessen geef, snel aan de slag om tijd te besparen. Daarom waren de Engelse korven bijvoorbeeld erg belangrijk voor mij,“ zegt Ali Güngörmüş.

Afbeelding

De verlichting, die subtiel is geïntegreerd in de wandregaalen, zorgt voor een mooi lichtspel op het mozaïek en werpt een aangenaam indirect licht en een lichte schaduw op de muur. Als Ali Güngörmüş hiernaar wordt gevraagd, is hij kort en bondig: „Ik ben gek op licht!“ De slimme verlichtingsoplossingen van next125 spelen hierop in en zorgen voor de perfecte sfeer om kennis te maken met haute cuisine.

Een ander hoogtepunt in de keuken is het keramische Systemo-werkblad in tijdloos licht kwartsiet grijs. Het vormt een hoogwaardig contrast met de warme fronten van echt hout en rondt het totaalbeeld van de keuken perfect af. En dankzij de kras- en snijbestendigheid, en de hoge bestendigheid tegen zuren kunnen hier jarenlang allerlei specialiteiten uit de oosterse en internationale keuken worden bereid en geserveerd: dit werkblad laat niemand in de steek.

Afbeelding

De kookschool heeft veel kleine, subtiele hoogtepunten. Een aangrenzende kamer bevat bijvoorbeeld een tweede keuken voor klusjes zoals groenten schoonmaken, bewaren en afspoelen. Hier ligt alles dicht bij elkaar, met korte loopafstanden. Het wandmotief met de wit-blauwe tegels keert ook hier weer terug. De kleuren van het mozaïek en de tegels zijn geïnspireerd op het oosterse ‚nazar‘-oog, wat de ruimtes een heel eigen uitstraling geeft.

Afbeelding

Ali Güngörmüş is gefascineerd door het licht en de opbergruimte in zijn nieuwe keuken. De uitgebreide opties van next125 waren voor hem van groot belang: alleen als alles precies is afgestemd op zijn behoeften, kan Ali zijn kookkunsten vertonen. „Ik moet één zijn met het product. Pas dan voel ik me goed.“ 

Afbeelding

De next125-keuken werd uitgevoerd door planbureau Malluvia. Design en persoonlijke behoeften worden in deze keuken optimaal gecombineerd.

Bron: next125 - Download hier de catalogus

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen