pinterest
SieMatic lanceert S2 NEXT GENERATION

SieMatic lanceert S2 NEXT GENERATION

Er was zoals altijd heel veel moois te zien tijdens de Milano Design Week dit jaar! Eén van de publiekstrekkers op het gebied van keukendesign was de presentatie van het nieuwe ontwerp van de greeploze S2, de bekende klassieker van SieMatic. De 'Next gen' werd gelanceerd in de Milanese SieMatic Flagshipstore Monte Santo. Een waanzinnige designkeuken met unieke verborgen functies zoals SecretSpace en SecretService; echt een plaatje! In dit artikel vertellen we je meer de mogelijkheden van de S2 Next Generation.

FotoSieMatic lanceert S2 NEXT GENERATION

De nieuwe generatie SieMatic S2 biedt keukenliefhebbers unieke mogelijkheden voor de leefruimte. Het oogverblindende design met kamerhoge glazen vitrines met spiegelende achterwanden, combineert zichtbare luxe met innovatieve functies verborgen achter de fronten

De geheimen van S2 Next Generation

FotoSieMatic lanceert S2 NEXT GENERATION

Gesloten keukenmeubelen worden in een oogwenk omgetoverd tot decoratieve open vitrines. De kookplaat in het kookeiland is onzichtbaar onder verschuifbare werkbladen. Keukenapparaten blijven verborgen in de greeploze, soms ook draaibare keukenmeubelen of gaan schuil achter vouwbare schuifdeuren. Ook vlakke laden kunnen onzichtbaar in de S2 greeplijsten worden toegepast. Een sterk staaltje innovatie van de SecretSpace en Multimatic van SieMatic! 

Unieke kleurencombinaties

De afgebeelde SieMatic S2 is een combinatie van aluminium titaan mat, hazelnootbruin eiken, keramisch stormgrijs, tarsie fineer en zijdemat zwart voor de greeplijsten, slechts één voorbeeld van een combinatie van verfijnde materialen en zorgvuldig geselecteerde kleuren. Er is keuze uit meer dan 2.000 speciale kleuren van het SieMatic Individual Colour System. We geven je nog een voorbeeld!

FotoSieMatic lanceert S2 NEXT GENERATION

Goudbrons

De hoge kasten, bovenkasten en onderkasten van deze nieuwe SieMatic S2 hebben fronten in aluminium goudbrons. In het midden van de ruimte is het eiland in zijdematte SQ-lak zowel de plek om te koken als om samen aan de familie-eettafel te eten. De hoge kasten rechts in donker gevlamd notenhout met verticale fineerstructuur bieden plaats aan de keukenapparaten, en in de hoek bevindt zich de SieMatic SecretSpace hoge kast, die een decoratieve vitrine kan zijn of een gesloten keukenmeubel. Zelfs een bijkeuken en voorraadruimte worden verborgen achter een deur in het keukenontwerp!

FotoSieMatic lanceert S2 NEXT GENERATION

Wil je meer weten over de keukenconcepten van SieMatic? Download hier de brochure of bezoek www.siematic.com 

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen