pinterest
De lifestyle keukens van SieMatic

De lifestyle keukens van SieMatic

De keukens van SieMatic zijn wereldwijd in gebruik. De vier stijlen passen goed bij elke leefstijl. Zo bestaan PURE, URBAN, CLASSIC en MONDIAL die met hun eigen ontwerp in vele interieurs thuis horen. Hieronder leggen we de verschillende stijlen uit.

Lifestyle PURE

FotoDe lifestyle keukens van SieMatic

Dit architectonische design PURE kenmerkt zich door een strakke lijnvoering, waarbij alles wat overbodig is, achterwege is gelaten. Alles in één kleur, één houtsoort of met accenten door het aanbrengen van contrasten. Eenvoud aan de buitenkant, geavanceerde en doordachte details aan de binnenkant.

Lifestyle CLASSIC

FotoDe lifestyle keukens van SieMatic

Deze CLASSIC stijl bepaal je zelf door een combinatie te kiezen van vormen, materialen, kleuren en details. Met alle praktische eigenschappen en handige snufjes van een moderne keuken. Ingetogen, romantisch, uitbundig of zelfs glamoureus.

Lifestyle URBAN

FotoDe lifestyle keukens van SieMatic

SieMatic realiseert keukens die de sfeer ademen van stadswoningen, zoals deze URBAN. Met losse elementen waarin alle keukenfuncties slim en creatief bij elkaar worden gebracht. Designmeubels met levenservaring, vakantieherinneringen en een kruidentuintje. Een levendige keuken waarin genieten verder gaat dan koken, eten en drinken.

Lifestyle MONDIAL

FotoDe lifestyle keukens van SieMatic

Het expressieve design van SieMatic MONDIAL spreekt een minimalistische, moderne en geometrische vormentaal zonder traditionele ornamenten en opsmuk. Met gewaagde kleuren en vormen, gepaard gaand met expressieve materialen en materiaaldiktes, overschrijdt het de grenzen van het keukendesign. Het opent een zinnenprikkelende wereld van weelde, eenvoud en sensualiteit. 

Ben je ook enthousiast geworden over een van de deze lifestyle keukens bestel dan de brochure of loop binnen bij het nieuwe SieMatic Inspiratie & Design Center aan de Willemsparkweg 30 in Amsterdam. Vanaf 2 januari 2024 geopend voor inspiratie, design en innovatie. 

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen