pinterest
De geheimen van de nieuwe SieMatic S2

De geheimen van de nieuwe SieMatic S2

Tijdens de SieMatic Interior Design Days 2023 werden onlangs meer dan 1500 nationale en internationale gasten waaronder keukenspecialisten, architecten, interieurarchitecten, pers en influencers geïnspireerd door de mooie innovaties. Vooral de nieuwe greeploze SieMatic S2 met zijn verborgen en geheime functies maakten indruk.  

SecretSpaces

De keukenarchitectuur van een SieMatic S2 onderscheidt zich door het ontbreken van handgrepen. Het keukenontwerp kan strak, minimalistisch en ingetogen zijn. Maar het kan ook juist expressief worden ontworpen bijvoorbeeld door het gebruik van warm hout, glanzende nikkelkleurige greeplijsten en een opvallend natuurstenen werkblad. Fascinerend van de nieuwe generatie SieMatic S2 zijn de geheime bergruimtes achter de fronten.

Deze SieMatic SecretSpaces bevinden zich achter de elegant ontworpen hoeken van de onderkasten en hoge kasten. In een handomdraai, mede dankzij de unieke rotatie-technologie, verandert een gesloten "meubel" onverwacht in een mooi open regaal.

FotoDe geheimen van de nieuwe SieMatic S2

Het mechanisme met de precisie van een klassiek Zwitsers uurwerk zorgt voor een soepele draaibeweging waardoor alle voorwerpen in de kast perfect op hun plek blijven staan tijdens het draaien.

FotoDe geheimen van de nieuwe SieMatic S2

Maar er zijn nog meer verborgen talenten. Twee bijna identieke eilanden met werkbladen van natuursteen Taj Mahal zijn parallel aan elkaar in de ruimte geplaatst. Ook hier wordt een S2 SecretSpace pas bij een tweede blik zichtbaar. De kookplaat is verborgen onder de SieMatic StoneDesign werkbladen, die zijdelings kunnen worden uitgeschoven.

SecretService

FotoDe geheimen van de nieuwe SieMatic S2

Deze SieMatic S2 is een combinatie van een elegant ontwerp met verborgen functionaliteit. Het facetdesign op de hoeken van het eiland zorgen voor een naadloze en verfijnde uitstraling, terwijl de "SecretService" lade een ‘verborgen’ opbergplek aan deze keuken toevoegt. 

FotoDe geheimen van de nieuwe SieMatic S2

Het DNA van de SieMatic S2 is hier herkenbaar aan de zwarte greeplijsten, waardoor het SieMatic StoneDesign werkblad in een 1 cm optiek lijkt te zweven. In de greeplijst is een ‘SecretService’ lade ingebouwd. De blikvanger in deze keuken is de nieuwe ronde tafel.

FotoDe geheimen van de nieuwe SieMatic S2

Wijnbar 

SieMatic Mondial is minimalistisch, modern en geometrisch. Met gedurfde kleuren en vormen, gecombineerd met expressieve materialen. 

FotoDe geheimen van de nieuwe SieMatic S2

SieMatic Mondial overschrijdt de grenzen van keukenontwerp en opent een wereld van weelde, eenvoud en individualiteit. Maar, wat mag er nooit ontbreken in een keuken? Voldoende, efficiënt bruikbare opbergruimte. In deze elegante SieMatic Mondial is achter de vouwdeuren een wandmeubel bedacht met individueel ontworpen wijnbar.

FotoDe geheimen van de nieuwe SieMatic S2

SieMatic wordt beschouwd als de uitvinder van de greeploze keuken. Van de SieMatic 6006 in 1960, via de SieMatic SL in de late jaren 1980, tot de huidige SieMatic S2 en SieMatic SLX, is de greeploze keuken voortdurend ontwikkeld in lijn met de tijd, en SieMatic heeft er veel prijzen mee gewonnen. Met voortdurende verrassende innovaties heeft SieMatic vooruitziendheid getoond en nieuwe normen gesteld die tot voorbeeld zijn geworden. Met de nieuwe generatie van de SieMatic S2 wil SieMatic de tijdloze greeploze klassieker nog meer onderdeel maken van het interieur waarbij de keuken verder wordt geïntegreerd in de leefruimte. 

Wil je meer weten over de keukenconcepten van SieMatic? Vraag hier een brochure aan en bezoek www.siematic.com 

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen