pinterest
De nieuwste trend in keukenapparatuur: zwarte vaatwassers

De nieuwste trend in keukenapparatuur: zwarte vaatwassers

Zwarte keukenapparaten zijn dé trend van dit moment, en zwarte vaatwassers spelen daarin een grote rol. Ze geven je keuken niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar bieden ook de nieuwste technologieën. 

De strakke, moderne look van de zwarte vaatwassers past in vrijwel elke keuken. Ze zijn niet alleen mooi om te zien, maar verbergen ook vingerafdrukken en vlekken beter dan roestvrij staal of witte apparaten. Een win-win situatie dus!

Vrijstaande vaatwassers

Vrijstaande zwarte vaatwassers zijn bijzonder gewild omdat ze gemakkelijk te plaatsen zijn en geen maatwerk kasten nodig hebben. ETNA heeft een fantastische lijn van deze vaatwassers die zeer goed beoordeeld zijn door consumenten op platforms zoals Kieskeurig.nl. Hier zijn enkele toppers:

1. VWV240CZWA

  • Energiezuinig: Met een energielabel B bespaar je energie zonder in te boeten op prestaties. De koolborstelloze motor werkt efficiënt en stil (slechts 40 dB(A)).
  • Ruimte en Flexibiliteit: Er is ruimte voor 14 couverts, met een verstelbare middenkorf en een flexibele besteklade.
  • Slimme Functies: Automatische deuropening voor extra droging, diverse wasprogramma's zoals extra droog en snelwassen, en Wi-Fi bediening via de ETNA Connect app.

FotoDe nieuwste trend in keukenapparatuur: zwarte vaatwassers

2. VWV142ZWA

  • Stil en Praktisch: Dit model heeft energielabel C en werkt stil met 42 dB(A). Perfect voor gezinnen met 14 couverts capaciteit.
  • Gebruiksgemak: Verstelbare bovenkorf, automatische deuropening en handige functies zoals extra intensief en zelfreiniging. 
  • Topbeoordeling: Door zijn prijs-kwaliteitverhouding is dit model een favoriet en heeft het de Best Reviewed status op Kieskeurig.nl.

FotoDe nieuwste trend in keukenapparatuur: zwarte vaatwassers

3. VWV144ZWA

  • Betrouwbare Prestaties: Met energielabel D en een geluidsniveau van 44 dB(A) is dit een robuuste keuze voor elk huishouden. Ruimte voor 14 couverts.
  • Flexibiliteit: Verstelbare bovenkorf en programma's voor halve belading of zelfreiniging. 
  • Opvallend Ontwerp: Het strakke zwarte design maakt dit model een eyecatcher in elke keuken. Ook dit model is Best Reviewed op Kieskeurig.nl.

Slimme Keuze

Naast hun mooie uiterlijk zijn deze zwarte vaatwassers van ETNA ook energiezuinig. Nu veel consumenten die energiekosten willen besparen, bieden de A- en B-energielabel modellen een betaalbare oplossing zonder in te boeten aan kwaliteit.

De trend van zwarte keukenapparaten, en dan vooral vrijstaande zwarte vaatwassers, is hot en happening. Met hun combinatie van stijl, functionaliteit en energie-efficiëntie, zijn de modellen van ETNA dé keuze voor de moderne keuken. Maak een stijlstatement en geniet van de praktische voordelen van deze zwarte vaatwassers. 

Vraag hier je gratis woon brochures aan!

ETNA

ETNA maakt kwaliteit betaalbaar, al meer dan 165 jaar

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen