pinterest
Een nieuwe vaatwasser kopen.

Een nieuwe vaatwasser kopen.

De vaatwasser is je beste vriend in de keuken. Dit apparaat bespaart je tijd en moeite en omdat hij zoveel gebruikt wordt, is het goed te weten dat vaatwassers ook steeds energiezuiniger en gemakkelijker in gebruik worden. Ze zijn in een heleboel soorten en maten verkrijgbaar; je kan er dus altijd een kopen die perfect past bij jouw huishouden. Waar kan je uit kiezen en wat is handig om op te letten bij het kopen van een vaatwasser? In dit artikel zetten we de nieuwste inbouwvaatwassers voor je op een rij.

3x inbouwvaatwassers

Er zijn drie soorten inbouwvaatwassers: onderbouwvaatwassers, geïntegreerde vaatwassers en volledig geïntegreerde vaatwassers. Een onderbouwvaatwasser wordt onder het aanrechtblad gebouwd, waarbij de voorkant zichtbaar blijft. Bij een geïntegreerde vaatwasser wordt de deur verborgen achter een frontpaneel in dezelfde stijl als de keuken. Hierbij blijft het bedieningspaneel zichtbaar. Bij een volledig geïntegreerde vaatwasser wordt alles verborgen achter een frontpaneel.

Zuinigste keuze

FotoEen nieuwe vaatwasser kopen.

Pelgrim vaatwasser GVWC390L

Een vaatwasser verbruikt aardig wat water en energie. Met een zuinige vaatwasser kun je heel veel geld besparen. De een is wat meer waterbesparend en energiezuinig dan de ander. Daar is de prijs dan ook naar, maar de belofte is dat je dat gaat terugverdienen. De luxe smart Pelgrim vaatwasser is de zuinigste in zijn soort. Met diverse besparende programma’s is dit echt een Groene KeuzeDeze vaatwasser is voorzien van een nieuwe innovatieve droogmethode: FanDry. Via een ventilator in de deur wordt de vochtige lucht afgevoerd en droge lucht uitgeblazen via de onderkant van de vaatwasser voor een perfect droge vaat. 

Slimme keuze

FotoEen nieuwe vaatwasser kopen.

Siemens vaatwassers Home Connect

De geïntegreerde modellen van Siemens beschikken over een aantal intelligente opties die het reinigen gemakkelijker en milieuvriendelijker maakt: van zelflerende programma's en sensor gestuurde automatisering tot zeer flexibel in te delen korven. De intelligente sensoren van de Siemens vaatwassers passen automatisch elke vaatwascyclus aan om het energie- en waterverbruik te optimaliseren. Bedien je vaatwasser met de Home Connect-app op je telefoon of tablet en laat het programma starten op elk gewenst moment, waar je ook bent. 

Ultieme flexibiliteit

FotoEen nieuwe vaatwasser kopen.

ETNA vaatwasser VW942HN

De nieuwe lijn vaatwassers van ETNA zijn voorzien van handige functies zoals instelbare automatische deuropening, volledig uitschuifbare onderkorven voor extra gemak tijdens het inladen, in hoogte verstelbare middenkorven (zélfs met belading) én bestekbakjes of lades die je ultieme flexibiliteit geven. De nieuwe lijn bestaat uit zeven inbouwvaatwassers; de ETNA VW244HN en VW942HN hebben een XL inbouwhoogte, zo kun je met gemak ook grote borden met een diameter van 34 cm kwijt in de vaatwasser.

Fluisterstil en fantastisch droog

FotoEen nieuwe vaatwasser kopen.

ETNA vaatwasser VW939N

Vier van de ETNA vaatwassers uit de nieuwe lijn hebben een duurzame inverter motor waardoor ze niet alleen minder energie verbruiken, maar ook een stuk stiller zijn. Ze hebben energielabel C en zijn met een geluidsniveau van 39 dB de stilste die er zijn. Ook deze apparaten hebben de nieuwe FanDry functie die zorgt dat de vaat perfect droogt. 

Ultrakrachtig en waterbesparend

FotoEen nieuwe vaatwasser kopen.

Beko CornerIntense™ vaatwassers hebben een innovatieve sproeiarm, die speciaal is ontworpen om water en wasmiddel op elke plaats, dus ook in de hoeken, te krijgen. De AquaIntense technologie reinigt de vaat met ultrakrachtige waterstralen tot 5x krachtiger, zonder meer water te gebruiken. Download de brochure van Beko

Een vaatwasser kent verschillen in capaciteit, het aantal programma's, de hoogste afwastemperatuur en de indeling van de afwasmachine zelf. Dat laatste is niet onbelangrijk om te checken, want dat is heel persoonlijk. Vergeet niet bij de aanschaf te letten op de maten van je nis en het frontpaneel. Zo weet je zeker dat het apparaat in je keuken past. Bekijk hier meer voorbeelden van vaatwassers en lees meer over de mogelijkheden

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen