pinterest
Premium Green vaatwasser: zuinig met energie & water

Premium Green vaatwasser: zuinig met energie & water

Met de nieuwste vaatwassers van ATAG hoef je geen concessies meer te doen als het om de planeet en prestaties gaat. Je doet op en top duurzaam de afwas want ze zijn zuinig met energie, water en afwasmiddel maar royaal als het om ruimte, gemak en kwaliteit gaat. 

FotoPremium Green vaatwasser: zuinig met energie & water

Bespaar wasmiddel, water en energie 

Gebruik je je ATAG vaatwasser in de Green Mode dan wordt de temperatuur verlaagd en wordt elke fase van de cyclus verlengd om water te besparen en toch het beste reinigingsresultaat te bereiken. Met de auto-dose functie kiest de vaatwasser precies de juiste dosering wasmiddel om verspilling te voorkomen. De ATAG 3-in-1 vaatwasgel hoeft slechts eens per maand bijgevuld te worden. 

Turbo CombiDry

Deze nieuwe functie zal veel chefs blij maken: met de Turbo CombiDry™ is de vaat in recordtijd helemaal droog. De deur opent vroeg of laat, afhankelijk van de temperatuur in de keuken. Dit bespaart energie en voorkomt condensvorming. Wijnglazen, glazen schalen en plastic: ze zijn allemaal perfect droog en weer klaar voor gebruik. 

En er is ruimte genoeg voor al je vaat. Er passen tot 17 couverts in en met de Flexi Racks™ rekken pas je de indeling gemakkelijk op de lading aan. Zo kunnen zelfs hoge wijnglazen en grote schalen in het apparaat. Heb je na het koken van een uitgebreid diner een paar erg vuile pannen of borden, dan worden ze stralend schoon dankzij de extra waskracht met een harde waterstraal en een wijdere sprayfunctie. 

Fluisterstil

Deze vaatwassers zijn ook nog eens fluisterstil. Kies je voor het Nachtprogramma, dan zijn ze zelfs nog stiller. Omdat deze vaatwassers zo geruisloos werken, communiceren ze met een lichtsignaal. Zo betekent blauw dat het nog mogelijk is vaat toe te voegen, rood dat de deur niet meer geopend mag worden en groen dat de vaat klaar is. Bij het openen van de machine, gaat de praktische LED-binnenverlichting vanzelf branden.

Het apparaat kan ook vanaf een smartphone of tablet op afstand bediend en gemonitored worden met de Connect Life-app. Het is mogelijk een programma te kiezen, instellingen te wijzigen en waar je ook bent te checken of de vaatwasser al klaar is. 

De Premium Green lijn bestaat uit negen vaatwassers met een XL inbouwhoogte van 82 en 86 cm en is ontworpen om 20 jaar lang de vaat te doen. Zo is er voor elke keuken een geschikt model.

Bron: www.atag.nl

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen