pinterest
Afwassen met een app: ETNA connected keukenapparaten

Afwassen met een app: ETNA connected keukenapparaten

De keuken is één van de favoriete plekken in huis, maar afwassen vinden weinig mensen een heel leuk klusje. Een mooie reden voor ETNA om vier ‘connected’ vaatwassers te ontwikkelen, die in verbinding staan met de handige ETNA connect app. De twee vrijstaande- en twee inbouw vaatwassers van het Nederlandse keukenmerk bedien je op afstand en personaliseer je door je eigen favorieten en meldingen in te stellen. 

FotoAfwassen met een app: ETNA connected keukenapparaten

Voordelen van bediening op afstand

De ETNA connected apparaten werken via een WIFI-verbinding. Dat betekent dat je ze op afstand kunt bedienen. In het geval van de vaatwassers is het helemaal handig dat het niet uitmaakt waar je bent. Dus ook als je er op je werk achter komt dat je vergeten bent de vaatwasser aan te zetten dan regel je dat binnen no-time. Deze functie is ook handig wanneer je de vaatwasser het liefste overdag tijdens de zonnige uren laat draaien.

Nog een voordeel van de ETNA connect app: personaliseer de instellingen van jouw keukenapparaat. Stel je favoriete programma’s in. Wil je de vaat op het eind van het programma nog energiebesparend natuurlijk laten drogen? Stel dan in dat de deur automatisch opent aan het einde van het vaatwasprogramma. De veelzijdige ETNA connect app denkt op alle fronten met je mee. Je wordt op de hoogte gehouden wanneer het glansspoelmiddel of het zout aan vervanging toe zijn. Ook andere meldingen, zoals de resterende tijd van een programma of een pushbericht wanneer de vaatwasser klaar is, stel je naar wens in.

Bedien ook de afzuigkap met je mobiel

FotoAfwassen met een app: ETNA connected keukenapparaten

Ook de twee nieuwe inbouw plafondunits van het merk zijn connected met de app. In geval van de afzuigkap kun je bijvoorbeeld een automatische naloopstand instellen. De intuïtieve interface van de app maakt het eenvoudig en duidelijk. Geen twijfels meer over de betekenis van een symbool op het bedieningspaneel. En ben je de afstandsbediening van je plafondunit kwijt? Dan regel je de bediening van het apparaat gewoon via je mobiele telefoon. De ETNA connect app laat je ook weten wanneer de filters van de afzuigkap aan vervanging toe zijn. Heel handig!

Over de connected vaatwassers

De vier ETNA connected modellen hebben een stille en efficiënte koolborstelloze motor, waardoor ze extra duurzaam in gebruik zijn. Ook de connected functionaliteiten zijn op alle modellen identiek. De volledig geïntegreerde vaatwasser VW738MC heeft een energielabel C en een geluidsniveau van slechts 38dB(A), wat het een perfecte keuze maakt voor een open keuken. Ook is dit een goede keuze als het gaat om gebruikersgemak dankzij de LED binnenverlichting, een FLEXlade voor bestek en een bovenkorf die zelfs met belading in hoogte versteld kan worden. Lees hier meer 

Over de connected inbouw plafondunits

De AIP790CRVS en AIP790CWIT zijn de ideale oplossing voor een kookeiland of open keuken en zijn verkrijgbaar in RVS en wit. De afzuigkappen zijn geschikt voor afvoer naar buiten of recirculatie. De plafondunits zijn 90 cm breed en zijn voorzien van vier standen inclusief intensiefstand. Met behulp van een externe motorkit kan de inbouwhoogte verkleind worden tot slechts 12,5 cm. 

Meer weten? Kijk voor meer informatie op Connected ETNA 

Bekijk hier de andere keukenapparaten van ETNA

ETNA

ETNA maakt kwaliteit betaalbaar, al meer dan 165 jaar

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen