pinterest
Energiezuinig en betaalbaar, de Energy Heroes van ETNA

Energiezuinig en betaalbaar, de Energy Heroes van ETNA

ETNA verraste op de Huisshow '23 met meer dan 60 nieuwe producten met de kenmerken kwaliteit, betaalbaarheid, design en energiezuinigheid. Het hoogtepunt was de introductie van de ETNA Energy Heroes, modellen die niet alleen energiezuinig zijn binnen het merkassortiment, maar ook trouw blijven aan de kwaliteit en betaalbaarheid van het keukenapparatuurmerk.

Flexibele inductiekookplaat

FotoEnergiezuinig en betaalbaar, de Energy Heroes van ETNA

ETNA onthulde een 5-serie inductiekookplaten in verschillende breedtes, met opvallende kenmerken zoals de 2-fase kookplaat met knopbediening en de 1-fase Plug & Cook variant. De inductiekookplaten voor 2-fase en met horizontaal gepositioneerde sliders per zone voor extra panruimte. Onderscheidend zijn de dubbele flexzones, die zowel aan de linker- als rechterkant gekoppeld kunnen worden. 

Matzwarte Energy Heroes

FotoEnergiezuinig en betaalbaar, de Energy Heroes van ETNA

ETNA lanceerde een nieuwe matzwarte lijn, met onder meer een multifunctionele oven, een Pyrolyse model voor eenvoudige reiniging en een oven met magnetronfunctie. Ook is er een model binnen de Black Titanium-lijn met Pyrolyse-functie. Tijdens de huisshow werden verschillende instapmodellen getoond met magnetron, die stijlvol en functioneel zijn.

Koelkasten en vaatwassers met extra functies

FotoEnergiezuinig en betaalbaar, de Energy Heroes van ETNA

De ETNA enkeldeurs koelkasten krijgen dit najaar een promotie naar energieklasse E en D. De modellen zijn voorzien van een elektronische thermostaat voor een stabiele temperatuur in de koelkast, hebben een groentelade met luchtvochtigheidsregeling en extra functies als SuperCool en/of FastFreeze.  De D-label modellen behoren tot de ETNA Energy Heroes. Bij de vaatwassers presenteerde ETNA modellen met energielabel A en B, zowel inbouw als vrijstaand, met interieurverlichting, resttijdindicatie op de vloer en extra functies. Een sneak preview was de eerste inbouw vaatwasser met AutoDose. Dit model heeft energielabel B, luxe specificaties en FanDry voor een perfect droogresultaat.

Wil je meer lezen over de Energy Heroes en op de hoogte blijven van de nieuwe keukenapparatuur? Bezoek de ETNA website of vraag (download) de brochure aan.

ETNA

ETNA maakt kwaliteit betaalbaar, al meer dan 165 jaar

Informatie aanvragen bij ETNA

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen