pinterest
Binnenkijken in een kleurrijke keuken

Binnenkijken in een kleurrijke keuken

Hoe fijn moet het zijn om hier te koken, omgeven door groen en natuur. Deze eigentijdse en kleurrijke Schüller keuken van Tieleman met bosgroene satijnen afwerking is volledig greeploos. De verlichting speelt een cruciale rol in het bevorderen van het fijne gevoel. Gekozen is voor originele hanglampen die de keuken zijn karakter meegeven.

Details maken de keuken bijzonder

FotoBinnenkijken in een kleurrijke keukenDe uitzonderlijke kwaliteit van deze keuken komt tot uiting in de details. Neem bijvoorbeeld de verlichte hoge vitrinekast met grijze glazen deuren die de designaccenten en het keukengerei benadrukt. Daarnaast onthult de multifunctionele opzetkast zijn ware omvang pas wanneer deze geopend wordt. Binnenin biedt het buitengewoon veel slim georganiseerde opbergruimte voor alles wat nodig is om een hoofdgerecht te bereiden en te serveren.

Accessoires 

FotoBinnenkijken in een kleurrijke keukenEr is bewust gekozen voor kleurrijke lampen om extra stijl aan de keuken toe te voegen. Keukenaccessoires zoals handdoeken, ovenwanten, potten, pannen en kookgerei in dezelfde tint voegen een speels accent toe. Of het nu de muren of het plafond betreft, kies een kleur die jouw persoonlijke stijl weerspiegelt en goed past bij de rest van het huis. Zachte, neutrale tinten kunnen een rustige sfeer creëren, terwijl helderdere kleuren een levendiger gevoel kunnen geven.

Wil je meer kleur in de keuken brengen? Het geheim van een uitgebalanceerd keukenontwerp ligt in het kiezen van kleuren die goed samengaan en passen bij de algemene stijl van jouw huis. Experimenteer met subtiele accenten en voeg geleidelijk meer kleur toe totdat het gewenste effect is bereikt. En vraag vooral de brochure aan van Tieleman Keukens.

Informatie aanvragen bij Tieleman Keukens

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen