pinterest
Tips bij het kopen van een keuken

Tips bij het kopen van een keuken

Ben je van plan om je keuken te verbouwen en een nieuwe keuken te kopen? Lees dan eerst deze handige tips van de keukenadviseurs van Tieleman Keukens om rekening mee te houden bij het kopen van je droomkeuken!

FotoTips bij het kopen van een keuken

Kookeiland Schuller Targa in de kleur donker staal imitatie en onyxzwart. Kastenwand Schuller Cremona in de kleur Oud eiken Provence - Tieleman keukens

# Bepaal vooraf je keukenstijl

Probeer altijd eerst een goed beeld te krijgen van je gewenste keukenstijl voordat je een keukenzaak gaat bezoeken of een keuken koopt. Houd je van een landelijke stijl? Of kies je liever een greeploze, moderne keuken? Bepaal alvast je gewenste kleur voor de keukenkastjes en bedenk naar welk materiaal voor het keukenblad je voorkeur uitgaat.

Maak een (digitaal) moodboard met al je wensen, zodat je bij de keukenwinkel niet overrompeld wordt door de vele keuzes. Keukenadviseurs kunnen je verder helpen om jouw droomkeuken samen te stellen. Alleen al met een kort lijstje kenmerken zijn zij in staat om een goede selectie te maken. Mocht je vooraf al een stijl bepaald hebben, dan maakt dat het vervolg een stuk eenvoudiger.

FotoTips bij het kopen van een keuken

Keuken Keller New Country - Tieleman Keukens

# Zorg dat je budget bekend is

Zorg dat je budget al bekend is voordat je je zoektocht naar een nieuwe keuken start. Hoeveel wil je uitgeven aan een droomkeuken? Voor jezelf en voor de keukenadviseurs is het prettig te weten wat je budget is. In de keukenwinkel kunnen de specialisten dan kijken wat er mogelijk is binnen je budget. Heb je een budget van 5.000 euro? 10.000 euro? Of 25.000 euro?

FotoTips bij het kopen van een keuken

Keuken Keller Majestic Mansion - Tieleman Keukens

# Denk na over de gewenste keukenopstelling

Keukens zijn er in alle soorten en maten. Wil je een keuken met kookeiland? Is de ruimte geschikt voor een hoekkeuken? Of zoek je een rechte keuken? Bij Tieleman Keukens staan heel veel keukens met verschillende keukenopstellingen. Heb je nog geen enkel idee? Bezoek dan de showroom en doe inspiratie op voor een nieuwe keuken!

Door de verschillende opstellingen krijg je een goed beeld van alle mogelijkheden die er zijn op het gebied van keukens. Met een ontwerp wordt hier voor jou inzichtelijk gemaakt welke opties er zijn voor jouw keuken. 

FotoTips bij het kopen van een keuken

Keuken Schüller Elba beton kwartsgrijs - Tieleman Keukens

# Vraag een keukenmagazine aan

Niets is leuker dan de voorpret van een keuken kopen. Vraag alvast een keukenmagazine aan, dan zijn alle keuzes nog open en kun je helemaal zelf bepalen wat je wilt. Bezoek vervolgens een showroom om samen met een keukenadviseur jouw droomkeuken te ontwerpen en samen te stellen.

FotoTips bij het kopen van een keuken

Keuken Schüller Nova - Tieleman Keukens

# Bezoek een goede keukenzaak

Bij Tieleman Keukens denken de keukenadviseurs altijd met je mee. Het maakt niet uit of je jezelf alleen wilt oriënteren of dat je al een nieuwe keuken wilt kopen: bij Tieleman staat de koffie voor je klaar. De keukenadviseurs proberen altijd een keuken te vinden, die binnen je budget valt. Anders denken ze graag mee hoe invulling te geven aan je wensen, maar dan bijvoorbeeld net iets voordeliger zonder dat daarbij wordt ingeleverd op de kwaliteit van de keuken. En gaat er over tien jaar iets kapot? Dan helpen ze je zo snel mogelijk uit de brand. Meer weten? Ga dan naar de website van Tieleman Keukens

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen