pinterest
Quooker kranen in twee nieuwe kleuren

Quooker kranen in twee nieuwe kleuren

De Quooker kranen Fusion en Flex zijn binnenkort verkrijgbaar in twee stijlvolle nieuwe kleuren, passend bij de laatste keukentrends.

Nieuwe finishes

Gunmetal is een soort brons, dat ooit gebruikt werd voor munitie. Het is een diepe donkergrijze kleur met blauwe ondertonen, wat zorgt voor gestroomlijnde, industriële looks. De intrigerende, mysterieuze uitstraling van het materiaal is een opkomende trend in het hedendaagse interieur. Een Quookerkraan met deze finish geeft een donkere keuken diepte en een lichte keuken power.

FotoQuooker kranen in twee nieuwe kleuren

Quooker Fusion Square in gunmetal

Rose koper is al even veelzijdig. Een elegante tint, die geïnspireerd is op koper met een roze touch voor een warme en tijdloze uitstraling in de keuken. Deze finish laat zich met verschillende materialen en kleuren combineren.

FotoQuooker kranen in twee nieuwe kleuren

Quooker Fusion Square rose koper

De tint gaat mooi op in een licht, Scandinavisch kleurenpalet. Zorgt voor een eigentijds accent bij marmer en natuursteen. Maar kan, in andere settings, juist een vintage uitstraling geven. Het spannendst is de kraan in een donkere keuken, waar de rosé koperen kraan een echte eyecatcher is.

De kraan die alles kan

Beide nieuwe finishes zijn binnenkort beschikbaar voor de Quooker Fusion en de Quooker Flex. Zowel de Fusion als de Flex geven direct koud, warm en kokend water en besparen veel tijd, energie en ruimte op het aanrecht. Daarnaast is de Flex uitgerust met een flexibele uittrekslang, zodat je met de koude of warme waterstraal overal bij kunt. Wil je gekoeld en bruisend water uit je kraan halen? Dat kan ook in combinatie met de CUBE. Zo is het gebruik van plastic flessen voorgoed overbodig. 

Accessoires

Ook zeeppompjes en rozetten zijn vanaf september in deze nieuwe kleuren verkrijgbaar. Deze zorgen voor een luxe sfeer en een mooie eenheid in de keuken.

Vraag hier informatie aan of neem contact op met een verkooppunt in de omgeving

Bron: Quooker

Quooker

De kraan die alles kan | warm, koud, 100°C kokend, gekoeld en bruisend water.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen