Quooker

De kraan die alles kan | warm, koud, 100°C kokend, gekoeld en bruisend water.

Cube: de nieuwe Quooker kraan die alles kan

De nieuwste kraan van Quooker geeft naast koud, warm en kokend water nu ook koel bruisend en gefilterd water. Allemaal uit één en dezelfde kraan. De Quooker CUBE is simpel te bedienen, tijdbesparend én goed voor het milieu; plastic waterflessen in huis halen, is niet langer nodig.

Tintelend fris water 

Quooker Cube kokendwaterkraan en bruisend fris water #quooker #cube #kokendwaterkraan

De nieuwe uitvinding van Quooker maakt het mogelijk in een handomdraai een glas puur, tintelend fris water te serveren. Of met wat extra’s geniet je van de lekkerste limonades en cocktails. De bediening is simpel en veilig. Eén keer drukken en draaien geeft bruisend water. De lichtring die bij kokend water rood wordt, knippert nu blauw: er komt bruiswater aan. Wie de draaiknop iets langer vasthoudt, krijgt gefilterd water uit de kraan.

In een handomdraai maak je een glas puur, tintelend fris water, zonder dat je ervoor naar de winkel hoeft. Of met wat extra’s geniet je van de lekkerste limonades en cocktails.

De kokendwaterkraan met CUBE 

Quooker Cube kokendwaterkraan en bruisend fris water #quooker #cube #kokendwaterkraan

De kokendwaterkraan met CUBE is verkrijgbaar bij alle Quooker kokendwaterkranen. De CUBE komt onderin het keukenkastje te staan, naast het reservoir. Er zitten twee filters in, die het water even goed zuiveren, als het water dat in flessen uit de winkel komt. Aan het reservoir zit een CO2-cilinder, dat goed is voor 70 liter koud bruiswater.

Geniet van bruisend water en bespaar

Wie veel mineraalwater drinkt, is met een Quooker die bruisend water geeft, een stuk goedkoper uit, dan met waterflessen uit de winkel. Reken maar mee. De kosten voor vier CO2-cilinders, die je nodig hebt om bruisend water uit je Quooker te kunnen tappen, zijn €70. Samen zijn ze goed voor 280 liter bruisend water. Dat is €0,25 per liter. Het gefilterde water kost €0,03 per liter. Stel dat jullie thuis acht liter bruisend en vier liter gefilterd water per week drinken en een liter mineraalwater € 0,50 kost. Dan bespaar je meer dan €200 per jaar.

Wie zich afvraagt of een CUBE veel energie verbruikt, wordt gerust gesteld. Of je drinkwater koelt in een koelkast of in een gekoeldwaterreservoir, maakt niets uit. Het afkoelen kost evenveel energie en met maar 16W stand by-verlies (ongeveer €0,07 per dag) is de CUBE van Quooker ook nog eens zuinig. Daar hoeft de koelkastdeur niet meer voor open te staan.

Meer weten? Vraag vrijblijvend informatie aan of bezoek de website van Quooker

BROCHURE AANVRAGEN

Quooker -
Quooker

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen