pinterest
Cube: de Quooker kraan die alles kan

Cube: de Quooker kraan die alles kan

Met de Cube geeft je Quooker kraan naast koud, warm en kokend water ook direct gekoeld en bruisend water. Allemaal uit één en dezelfde kraan. De Quooker CUBE is simpel te bedienen, tijdbesparend én goed voor het milieu; plastic waterflessen in huis halen, is niet langer nodig.

Tintelend fris water 

FotoCube: de Quooker kraan die alles kan

De mooie uitvinding van Quooker maakt het mogelijk in een handomdraai een glas puur, tintelend fris water te serveren. Of met wat extra’s geniet je van de lekkerste limonades en cocktails. Hoe werkt het systeem? De bediening is simpel en veilig. Eén keer drukken en draaien geeft bruisend water. De lichtring die bij kokend water rood wordt, knippert nu blauw: er komt bruiswater aan. 

In een handomdraai maak je een glas puur, tintelend fris water, zonder dat je ervoor naar de winkel hoeft. Of met wat extra’s geniet je van de lekkerste limonades en cocktails.

De kokendwaterkraan met CUBE 

FotoCube: de Quooker kraan die alles kan

De CUBE bestel je samen met een Quooker kokendwaterkraan systeem en zet je onderin je keukenkastje. Aan de CUBE zit een CO2-cilinder, een koolzuurfles, waarmee je wel 60 liter koud bruiswater uit je Quooker-kraan kunt tappen.

Als de waterstraal zwakker wordt en er minder koolzuur in het water zit, is de cilinder aan vervanging toe. Je bestelt eenvoudig een set van vier nieuwe via de webshop. De vier lege cilinders stuur je kosteloos retour aan Quooker via PostNL.

Zuinig met energie

Wie zich afvraagt of een CUBE veel energie verbruikt, kunnen we geruststellen. Of je drinkwater koelt in een koelkast of in een gekoeld waterreservoir, maakt niets uit. Het afkoelen kost evenveel energie en met maar 5W stand by-verlies is de CUBE van Quooker ook nog eens zuinig. Daar hoeft de koelkastdeur niet meer voor open te staan.

Meer weten? Vraag vrijblijvend informatie aan of bezoek de website van Quooker

Quooker

De kraan die alles kan | warm, koud, 100°C kokend, gekoeld en bruisend water.

Informatie aanvragen bij Quooker

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen