pinterest
Er is een nieuwe Quooker kraan!

Er is een nieuwe Quooker kraan!

Quooker heeft een nieuwe kraan en wat is het weer een plaatje voor de keuken! Front heeft een modern design en kan alles: koud, warm, 100°C kokend en gekoeld en bruisend water. Deze  kokendwaterkraan is er zowel in roestvrij staal als in zwart. In dit artikel vertellen we je meer over de nieuwste Quooker-kraan.

Quooker Front

Een Quooker-kraan is niet meer weg te denken uit de moderne keuken. Ons drukke leven zorgt ervoor dat alle producten die gemak en tijdbesparing opleveren, erg populair zijn. Daarnaast is een Quooker-systeem een duurzame investering in je keuken, omdat je water en energie kunt besparen. Een onmisbare keukentool!

Vernieuwde bediening

FotoEr is een nieuwe Quooker kraan!

Het nieuwe model Front is een uitgesproken verschijning in de keuken met een vernieuwde bediening aan de voorkant van de uitloop. Het design springt meteen in het oog. Een strakke buisvorm. Clean, minimalistisch en tegelijkertijd uitgesproken. Anders dan bij andere Quooker-kranen, zit de hendel voor warm en koud water aan de voorkant van de uitloop. Wel zo handig.

FotoEr is een nieuwe Quooker kraan!

De kraan is met ieder Quooker-reservoir te combineren. Net als bij andere Quooker-kranen druk je de kindveilige bedieningsknop twee keer in en draai je tegen de klok in voor direct 100°C kokend water. Combineer de Front met een CUBE voor gekoeld en bruisend water. Draai de kartelknop tot de eerste klik voor gekoeld water. Tap bruisend water door verder te draaien tot de tweede klik. Vanaf november is de Front verkrijgbaar bij de keukendealers

Lees ook: Ontdek de voordelen van Quooker

Quooker

De kraan die alles kan | warm, koud, 100°C kokend, gekoeld en bruisend water.

Informatie aanvragen bij Quooker

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen