pinterest
Ontdek de voordelen van de Quooker

Ontdek de voordelen van de Quooker

De Quooker Fusion geeft koud, warm en kokend water uit één kraan én heeft een kindveilige bedieningsknop. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de kokendwaterkranen van Quooker zijn uitgegroeid tot een populair item in de moderne keuken. We zetten de voordelen van de bekende 3 in 1 kraan met veel plezier voor je op een rij. 

1. Energiebesparend

Om klimaatverandering tegen te gaan, moeten we allemaal een stapje terug doen. Minder consumeren, bewuste keuzes maken. En hoewel het misschien luxe voelt om kokend, koel bruisend of gefilterd water uit de kraan te tappen, is een Quooker júist een verstandige aanschaf. Want met een Quooker in de keuken, bespaar je dagelijks water en energie.

FotoOntdek de voordelen van de Quooker

Het Quooker-reservoir verbruikt standby maar een paar cent cent per dag om voortdurend kokend water klaar te hebben staan. Bovendien tap je altijd precies de hoeveelheid kokend water, die je nodigt hebt. Dit reservoir levert niet alleen kokend water, maar ook warm water. Dat betekent dat je het water nooit meer hoeft te laten stromen, tot je warm water hebt. Het warme water is er gewoon meteen waardoor je tot wel 50 procent minder energie gebruikt dan met een keukenboiler.

Wil je weten hoeveel energie en water je kunt besparen, en wat dit betekent voor jouw portemonnee? Doe dan de bespaarcheck. Binnen een minuut zie je wat jouw huishouden verbruikt en met een Quooker kan uitsparen. Doe de bespaarcheck

2. Veilig

FotoOntdek de voordelen van de Quooker

Met kokendwater in de keuken is het oppassen geblazen. Omvallende waterkokers veroorzaken jaarlijks helaas honderden ongelukken, vooral met kleine kinderen. Met de Quooker zijn die nare ongelukken verleden tijd, want de kraan staat vast op het aanrecht. De kokend water kraan is goed beveiligd met een kindveilige (dubbel-)druk-draai bedieningsknop en de uitloop is wordt niet te heet om vast te pakken. Door de druppelvormige, niet massive waterstraal kan geen verbranding voorkomen.

3. Heerlijk water

FotoOntdek de voordelen van de Quooker

Met een Quooker in je keuken kan je elke dag genieten van het beste en lekkerste gekookte water. Dat maakt echt verschil bij de smaak van je koffie, thee en pasta. Hoe dat kan? Het water is goed doorgekookt doordat het wordt opgeslagen in het reservoir bij een temperatuur van 108°C. Wanneer je de kraan opendraait, koelt het af tot 100 graden waardoor het kookt wanneer het de kraan uit stroomt. Het drinkwater wordt ook nog eens optimaal gereinigd door het HiTAC- koolstoffilter in het Quooker-reservoir en de Active Carbon en Hollow fiber filter bij de CUBE. 

 Bekijk hier de verschillende Quooker kranen en vraag informatie aan

Quooker

De kraan die alles kan | warm, koud, 100°C kokend, gekoeld en bruisend water.

Informatie aanvragen bij Quooker

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen