pinterest
Marokkaanse tegels brengen je keuken tot leven

Marokkaanse tegels brengen je keuken tot leven

Ben je op zoek naar een bijzondere tegel voor de keukenwand? De Zellige is zowel in vorm als in kleur een unieke tegel. De verschillende nuances binnen één kleur zorgen ervoor dat je op grote oppervlaktes een prachtig kleurenspel krijgt. 

De Zellige komt uit Fez, de tegelstad van Marokko. De tegels worden stuk voor stuk op authentieke wijze gevormd uit klei, gedroogd in de zon, met de hand geglazuurd, gebakken in een olijfpit oven en gekapt tot de juiste vorm. Daardoor is elke tegel net een beetje anders en dat zorgt voor een extra dimensie met vorm en kleur op je wand. Deze Marokkaanse tegel is een waar kunstwerk aan je muur waar je nooit op raakt uitgekeken. Van vloer tot plafond of een klein randje voor de sfeer. De Zellige brengt je keuken tot leven!

FotoMarokkaanse tegels brengen je keuken tot leven

De Zellige is erg populair en zie je veel terug in woonbladeren. Ga je voor de vierkante tegels van 10 bij 10cm, 5 bij 5cm, hexagon, Triangle of liever de visschub (poisson échelles)? Prachtige diepgroene tinten, hemels blauw, warm roze of pikzwart. Kortom, de Zellige is verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog en daarom is er altijd wel een tegel die past bij jouw droomkeuken; of dat nu een witte-, zwarte-, gekleurde- of robuuste houten keuken is.

  • FotoMarokkaanse tegels brengen je keuken tot leven
  • FotoMarokkaanse tegels brengen je keuken tot leven
  • FotoMarokkaanse tegels brengen je keuken tot leven
  • FotoMarokkaanse tegels brengen je keuken tot leven
  • FotoMarokkaanse tegels brengen je keuken tot leven

Wil je de Zellige in het echt zien? De kleuren van deze Marokkaanse tegels zijn moeilijk te beoordelen vanaf een scherm. Daarom heeft Designtegels in de showrooms in Breda en Utrecht alle kleuren op borden voor je uitgestald. Wil je de tegels thuis bekijken? Via de website kan je samples bestellen van de tegel in verschillende kleuren en vormen. Beoordeel de kleur van een Zellige nooit aan 1 tegel. De Zellige heeft kleurtinten, geen vaste kleur. Zorg dus daarom altijd dat je meerdere tegels bij elkaar ziet voor een passend advies. 

Download hier alvast de brochure ter inspiratie!

Designtegels

Handgemaakte tegels uit alle windstreken

Download de brochure

Brochure downloaden

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen