pinterest
Portugese cementtegel Amarillo 01 | Designtegels.nl

Portugese cementtegel Amarillo 01 | Designtegels.nl

De Portugese cementtegel Amarillo 01 van Designtegels.nl heeft een afmeting van 20x20cm en 1.6cm dik. De vrolijk kleurende tegels is in verschillende motieven en kleuren verkrijgbaar en kan toegepast worden op de wand en vloer.

Er zijn ook bijpassende rand- en hoektegels verkrijgbaar zodat je een totaal patroon kunt maken op je vloer. Cementtegels hebben levendige kleurnuances en een mat uiterlijk.

Cementtegels, ook wel Portugese tegels genoemd zijn tegels die op ambachtelijke wijze worden geproduceerd. Ze worden tot op de dag van vandaag nog steeds één voor één handgemaakt en geperst in onze fabriek zoals het 100 jaar geleden ook werd gedaan.

Cementtegels hebben onregelmatigheden en levendige kleurnuances, ook kunnen ze onderling licht van kleur verschillen. Dit is inherent aan deze tegelsoort en dient als normaal beschouwd te worden.

Er zijn tal van stijlen mogelijk, van klassiek tot retro of juist modern. Cementtegels sluiten ook erg mooi aan bij andere materialen zoals hout, staal en beton.

Download de brochure voor meer informatie.

Designtegels

Handgemaakte tegels uit alle windstreken

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen