Keukeninspiratie: luxe leefkeuken met kookeiland

Ga je verbouwen en wil je daarbij de keuken van je dromen plaatsen? Wanneer je kiest voor een op maat gemaakte keuken, heb je de mogelijkheid om jouw ultieme droomkeuken te creëren. De kleinste details kunnen naar jouw persoonlijke wensen worden gemaakt en je hebt zelfs de mogelijkheid om aangrenzende ruimtes zoals de bijkeuken, woonkamer of hal, aan te passen aan de stijl van je keuken.

Keukens op maat gemaakt

Tieleman Keukens bouwt de keuken volledig naar jouw gewenste stijl, of dit nu landelijk modern of klassiek is. Je kan echt alle kanten op. Een mooi voorbeeld is deze luxe leefkeuken met kookeiland en zwarte gebeitste houten fronten van Mereno. Een waanzinnige keuken die door de fantastische lichtinval in de ruimte super tot zijn recht komt.

Zwarte keuken Milano van Mereno met eiken fineer fronten op maat gemaakt #keuken #zwart #maatwerk #mereno

Deze chique en op maat gemaakte Milano keuken heeft zwarte eiken fineer fronten en een rechte roestvrijstalen greep. De 3 moderne inbouwapparaten van Miele in het midden van de hoge kastenwand passen perfect in deze moderne keuken met warme en tijdloze uitstraling. De hoge kasten met heel veel opbergruimte en een ingebouwde koel- vriescombinatie zijn omkaderd door een ombouw van mdf, waardoor het lijkt alsof de kasten in de muur zijn gebouwd.

Zwarte keuken Milano van Mereno met eiken fineer fronten op maat gemaakt #keuken #zwart #maatwerk #mereno

De kookplaat en de spoelbak zijn praktisch tegenover elkaar geplaatst en de afzuigkap is verwerkt in een schouwbak in dezelfde kleur als het plafond, waardoor deze bijna niet opvalt. Het mooie, lichte composieten blad steekt af tegen de zwarte fronten. De grote schouwbak aan het plafond zorgt voor een stoer geheel.

Bijpassende bijkeuken

Bijkeuken op maat gemaakt bij keuken Milano via Mereno #mereno #bijkeuken #keuken #keukeninspiratie

Naast de grote leefkeuken heeft Mereno ook een bijkeuken in dezelfde stijl gerealiseerd, die over een hele hoop opbergruimte en een extra spoelbak beschikt. Zo vormen de verschillende ruimtes één prachtig geheel.

op maat gemaakte garderobekasten in zwart fineer. Passend bij keuken Milano. Op maat gemaakt door Mereno #garderobekasten #mereno

Voor alle situaties een keukenoplossing

Tieleman weet voor alle ruimtes en situaties een oplossing op maat te vinden. Zo is door de dezelfde Milano keuken van Mereno in een kleinere ruimte onder een schuin dak geplaatst. Dezelfde keuken, maar met andere details en in een kleinere woning.

Een schuin dak ruimteverspilling? Dat hoeft absoluut niet zo te zijn!

Op maat gemaakte houten keuken onder schuin dak. Keuken Milano in zwart fineer beits op maat gemaakt door Mereno #mereno #keuken #keukeninspiratie #zwartekeuken #schuindak

Een schuin dak ruimteverspilling? Dat hoeft absoluut niet zo te zijn! Je kan de ruimte onder uw schuine dak precies op vullen met op maat gemaakte kasten. Zo wordt de hele ruimte optimaal benut en is de wand van uw keuken één geheel. Op en top maatwerk.

Meer weten over deze keukens? Bezoek de website van Tieleman Keukens

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen