pinterest
Italiaans keukendesign streeft naar perfectie

Italiaans keukendesign streeft naar perfectie

Het Italiaanse keukenmerk Snaidero staat bekend om haar sensationele keukenontwerpen. Dat zien we weer bevestigt door de nieuwe keuken Snaidero Vision, ontworpen door Pininfarina design. Deze designkeuken wordt gekenmerkt door vloeiende lijnen en een ergonomische uitstraling met veel aandacht voor symmetrie en geometrie. Streven naar perfectie is in dit design tot uiting gekomen! 

FotoItaliaans keukendesign streeft naar perfectie

Flexibele ruimtes

Snaidero Vision is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De designkeuken heeft een strakke en pure look en speelt in op de huidige indeling van het interieur. Daarmee bedoelen we vooral het gebruik van flexibele, open ruimtes:  oppervlakken die in elkaar overvloeien.

FotoItaliaans keukendesign streeft naar perfectie

Een interieurontwerp is pas echt compleet wanneer de verschillende onderdelen van de ruimte in harmonie zijn. Daarvoor zorgt het meubilair, de kwaliteit van de materialen en de afwerking. De Snaidero Vision keuken heeft veel mooie elementen die van de ruimte één geheel maken. Zo is de keukenkast aan de wand bijvoorbeeld voorzien van een deur met afgeschuinde rand. Deze rand zie je op meerdere plekken terug, zoals in de afzuigkap. Ook zie je in de hoge wandkasten de diagonale deuren weer terug.

FotoItaliaans keukendesign streeft naar perfectie

Ruimtelijk kookeiland

De ondersteuning van het kookeiland is gemaakt in een opvallende vorm. De 'open' ondersteuning of poot van het eiland zorgt voor een elegante en ruimtelijke uitstraling. De poot is voorzien van een geïntegreerde LED-strip, waardoor het een echte eyecatcher is!

FotoItaliaans keukendesign streeft naar perfectie

Pininfarina Design in Italiaanse stijl

Pininfarina is een internationaal gerenommeerd designhuis dat wereldwijd al bijna 90 jaar hét boegbeeld is van Italiaanse stijl. En dat geldt niet alleen voor keukens. Ook in de auto-industrie, transportontwerp, industrieel ontwerp en architectuur blinkt dit internationale merk uit. Van jachten tot privéjets en van machines tot... Snaidero Vision keukenontwerpen! De Italiaanse stijl vormt in vele opzichten een verfijnde en elegante verrijking van je leven.  

FotoItaliaans keukendesign streeft naar perfectie

Wil je meer weten over Snaidero keukens? Bezoek eens de website van Tieleman Keukens voor informatie en inspiratie!

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen