Handgemaakte keukens van Mereno

Handgemaakte keukens van Mereno

Wanneer je kiest voor een handgemaakte keuken, heb je de mogelijkheid om jouw ultieme droomkeuken te creëren. De kleinste details kunnen worden aangepast aan jouw persoonlijke keuze en vervolgens op maat gemaakt.

Keukens op maat gemaakt

Bij Mereno kan je op het gebied van sferen en stijlen, maar ook op het gebied van materiaalkeuze en kleurstelling letterlijk alle kanten uit. Of het nu gaat om landelijk, nostalgisch, klassiek, modern of tijdloos, het kan allemaal. Een ambachtelijke keuken op maat gemaakt, een keuken met een nostalgisch of modern design of een bijkeuken speciaal naar wens ontworpen. Een houten keuken of met kunststof fronten, of een prachtige mix van de verschillende materialen.

Hou je van oud, doorleefd hout met een robuuste uitstraling, of wil je juist een moderne en strakke look.

Je hebt de mogelijkheid om in de fabriek van Mereno een materiaal- en kleurkeuze te maken. Hier kan je het materiaal voelen, ruiken en beleven. Hou je van oud, doorleefd hout met een robuuste uitstraling, of wil je juist een moderne en strakke look van het hout. Ben je op zoek naar een keuken die aansluit bij de houten vloer, of heb je juist een heel ander idee. Omdat iedere boom anders is, wordt het hout jouw persoonlijke keuze.

Samen met een Mereno dealer kan je op zoek gaan naar jouw droomkeuken. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden...

Landelijke op maat gemaakte keuken

Handgemaakte Mereno keuken van oud hout met fornuis en vrijstaande koelkast. Keuken Worchester #mereno #keuken #houtenkeuken #tieleman

Het hout wat voor deze stoere Mereno Worchester keuken is gebruikt, is honderden jaren oud en door de klant vanuit Indonesië naar Nederland gehaald. Jarenlang heeft de bewoner het opgeslagen in een kelder om er in de toekomst iets moois van te kunnen laten maken. De combinatie met het fornuis, de pastelblauwe vrijstaande koelkast en de industriele lampen maken deze keuken een uniek geheel. 

Oud houten keuken met keramiek werkblad. Mereno Worchester keuken #mereno #tieleman #oudhout #hout #keuken

De fronten en mooie schouw stralen karakter en emotie uit.

Oud houten keuken met keramiek werkblad. Mereno Worchester keuken #mereno #tieleman #oudhout #hout #keuken

Het robuuste werkblad van keramiek past prachtig bij het oude hout. De houten planken - meegenomen van bijzondere plekken - geven nog een extra persoonlijke look aan deze keuken.

Oud houten keuken met keramiek werkblad. Mereno Worchester keuken #mereno #tieleman #oudhout #hout #keuken
In deze keuken is alles tot in detail op elkaar afgestemd. Bij dit pure karakteristieke hout maakt de handgemaakte verouderde greep het  plaatje compleet. Vraag hier informatie aan over de Worchester keuken

Tijdloze Mereno keuken

Zwarte keuken Milano van Mereno met eiken fineer fronten op maat gemaakt #keuken #zwart #maatwerk #mereno

Deze chique en op maat gemaakte Mereno Milano keuken heeft zwarte eiken fineer fronten en een rechte roestvrijstalen greep. De 3 apparaten van Miele in het midden van de kastenwand passen met hun elegante uiterlijk heel goed in het geheel.

De kookplaat en de spoelbak zijn praktisch tegenover elkaar geplaatst en de afzuigkap is verwerkt in een schouwbak in dezelfde kleur als het plafond, waardoor deze bijna niet opvalt. Het mooie composieten blad steekt af tegen de zwarte fronten.

Zwarte keuken Milano van Mereno met eiken fineer fronten op maat gemaakt #keuken #zwart #maatwerk #mereno
De hoge kasten zijn omkaderd door een ombouw van mdf, waardoor het lijkt alsof de kasten in de muur zijn gebouwd. De grote schouwbak aan het plafond zorgt voor een stoer geheel. Een chique keuken die door de fantastische lichtinval in de ruimte super tot zijn recht komt. 

Naast de grote leefkeuken heeft Mereno ook een bijkeuken in dezelfde stijl gerealiseerd, die over een hele hoop opbergruimte en een extra spoelbak beschikt. Zo vormen de verschillende ruimtes toch één prachtig geheel. Vraag hier informatie aan over de eiken fineer Milano keuken

Bekijk hier meer op maat gemaakte keukens van Mereno!

Brochure over Handgemaakte keukens van Mereno aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP