pinterest
Handgemaakte keukens op maat

Handgemaakte keukens op maat

Wanneer je kiest voor een handgemaakte keuken, heb je de mogelijkheid om jouw ultieme droomkeuken te creëren. De kleinste details kunnen worden aangepast aan jouw persoonlijke keuze en vervolgens op maat gemaakt.

Keukens op maat gemaakt

Bij Tieleman Keukens kan je op het gebied van sferen en stijlen, maar ook op het gebied van materiaalkeuze en kleurstelling letterlijk alle kanten uit. Of het nu gaat om landelijk, nostalgisch, klassiek, modern of tijdloos, het kan allemaal. Een ambachtelijke keuken op maat gemaakt, een keuken met een nostalgisch of modern design of een bijkeuken speciaal naar wens ontworpen. Een houten keuken of met kunststof fronten, of een prachtige mix van de verschillende materialen

Wij hebben onze droomkeuken al gevonden: een landelijke houten keuken, op maat gemaakt

Samen met de keukenspecialisten kan je op zoek gaan naar jouw droomkeuken. Wij hebben onze droomkeuken al gevonden: een landelijke houten keuken van Mereno op maat gemaakt door Tieleman Keukens. Binnenkijker!

FotoHandgemaakte keukens op maat

Het hout wat voor deze stoere Mereno Worchester keuken is gebruikt, is honderden jaren oud en door de klant vanuit Indonesië naar Nederland gehaald. Jarenlang heeft de bewoner het opgeslagen in een kelder om er in de toekomst iets moois van te kunnen laten maken. De combinatie met het fornuis, de pastelblauwe vrijstaande koelkast en de industriele lampen maken deze keuken een uniek geheel. 

FotoHandgemaakte keukens op maat

De fronten en mooie schouw stralen karakter en emotie uit.

FotoHandgemaakte keukens op maat

Het robuuste werkblad van keramiek past prachtig bij het oude hout. De houten planken - meegenomen van bijzondere plekken - geven nog een extra persoonlijke look aan deze keuken.

FotoHandgemaakte keukens op maat
In deze keuken is alles tot in detail op elkaar afgestemd. Bij dit pure karakteristieke hout maakt de handgemaakte verouderde greep het plaatje compleet.

Ben je op zoek naar meer inspiratie? Bezoek de website van Tieleman Keukens voor informatie en inspiratie!

Informatie aanvragen bij Tieleman Keukens

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen