De Siemens vaatwasser is klaar voor de toekomst.

De nieuwe generatie vaatwassers van Siemens is het perfecte voorbeeld van onderscheidend design gecombineerd met innovatieve technologie. Nieuwe technologieën en functies zorgen voor de meest comfortabele gebruikservaring tot nu toe én zeer energiezuinige vaatwassers met energielabel A.

Eenvoudige bediening

Het maakt niet uit welke vaatwasser je kiest, ze zijn allemaal uitgerust met Home Connect en kunnen eenvoudig en snel bediend worden via de Home Connect-app, voice control of handmatig. Bovendien beschik je met Home Connect over extra opties voor een nog zorgelozere reiniging van de vaat, bijvoorbeeld de intelligentProgram optie of varioSpeed Plus on demand.  

intelligentProgram

Via de Home Connect-app kan je de resultaten van je vaatwasser beoordelen en laten weten hoe tevreden je bent over de duur van het programma en de reinigings- en droogresultaten. Mochten de resultaten niet helemaal voldoen aan je wensen dan past de vaatwasser zijn instellingen aan. Met het aangepaste vaatwasprogramma functioneert je afwasmachine dan helemaal volgens jouw voorkeur.  Bovendien biedt het programma je volledige transparantie over het water- en energieverbruik. Heel handig ook voor je portemonnee!

varioSpeed Plus on demand

Met varioSpeed Plus kan je het programma flink verkorten: tot maar liefst 66% van de originele tijd. Heb je de schone vaat eerder nodig? Dan kan je varioSpeed Plus voorafgaand aan het programma instellen met de knop op de vaatwasser en via de Home Connect-app ook wanneer het programma al is gestart. 

Ben je benieuwd welke Siemens vaatwasser bij je past? Ga dan naar de website en vind met de keuzehulp snel en eenvoudig je ideale vaatwasser.


BROCHURE AANVRAGEN

Siemens -
Siemens

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen