pinterest
\
Keuken uitgelicht: Mereno Milano fineer keuken met groef

Keuken uitgelicht: Mereno Milano fineer keuken met groef


Wanneer een keuken echt alles heeft waar de meeste mensen van dromen, dan lichten we deze graag voor je uit. Zoals deze schitterende moderne Mereno Milano keuken, die door Tieleman keukens werd geplaatst in een villa midden in het groen. 

De ruime en lichte leefkeuken heeft een groot en robuust kookeiland en een hoge kastenwand van noten fineer. Het eiland is gemaakt van Neolith Layla Slate. Daarnaast is er een tweede kastenwand gecreëerd in een nis, waarin een luxe koffiehoek is geplaatst. In dit artikel vertellen we je meer over deze unieke keuken

Afbeelding

Symmetrische indeling 

De hoge kastenwand van noten fineer is opmerkelijk door zijn unieke groefverdeling. De frezingen hebben een diepte van 5 mm en zijn mat afgewerkt. Deze kastenwand heeft een symmetrische indeling die zorgt voor een rustige uitstraling in de ruimte.

Het robuuste kookeiland is gemaakt van Neolith Layla Slate, met een keramisch werkblad. Het eiland biedt voldoende ruimte met een spoelbak en kookgedeelte. Aan de zijkant zijn er drie stopcontactpunten geïnstalleerd. Daarnaast is er veel opbergruimte gecreëerd met behulp van lades. Het kookeiland heeft een strak en modern ontwerp zonder grepen.

Afbeelding


In de tweede kastenwand is er een nis gemaakt voor de koffiehoek. Deze nis heeft inschuifdeuren met infreesgrepen en push open-mechanisme. De deuren zijn gemaakt van hetzelfde noten fineer als de rest van de keuken, met dezelfde groef aan beide zijden. In de koffienis is er ook een geïntegreerde ledstrip voor sfeervolle verlichting.

Afbeelding


Meer informatie

Deze keuken is geïnstalleerd door Tieleman Keukens. Wil je meer informatie over de Mereno keuken? Kom langs in de showroom, waar de advisuers je uitgebreid kunnen informeren over alle mogelijkheden van deze keuken en om je te helpen bij het samenstellen van jouw droomkeuken. Vraag alvast de keukenbrochure aan voor inspiratie op het gebied van keukens.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen