pinterest
5x design afzuigkappen voor je kookeiland

5x design afzuigkappen voor je kookeiland

Een goede afzuigkap is een onmisbaar onderdeel van je keuken. Met de juiste keukenventilatie boven je kookeiland wordt, naast vocht en kookluchtjes, zelfs fijnstof verwijderd en dat zorgt voor een gezond binnenklimaat. Daarnaast is een eilandkap een echt statement piece. Op zoek naar een mooi model voor jouw keukeneiland? De eilandkappen in dit artikel zijn zo innovatief dat het met de ventilatie wel goed zit, je hoeft alleen nog maar te kiezen welk design bij jou en je keuken past. 

Foto5x design afzuigkappen voor je kookeiland

#1 Frame boven het eiland 

In deze droomkeuken in Bloemendaal past eilandkap Frame als een op maat gemaakte designers jas. De Frame is een van de belangrijkste modellen van Wave, want we zien dit afzuigsysteem niet alleen in de nieuwste keukenontwerpen in Nederland, maar ook steeds vaker in andere landen in Europa. Het frame brengt de industriële sfeer op een zachtmoedige manier de huizen in en kan worden uitgevoerd in een stoere, zwarte kleur of in warmer donker brons. Lees hier meer

Foto5x design afzuigkappen voor je kookeiland

#2 Een echte designer in de keuken

Wave is een meester als het gaat om het koppelen van design aan functionaliteit. De design eilandkappen staan bekend om hun unieke uitstraling en je hebt ze vast wel eens voorbij zien komen in de mooie designkeukens in reportages in woonprogramma's en woonmagazines. Samen met architect en designer Osiris Hertman ontwikkelde Wave de eilandkap op de foto. Voortbordurend op de lamp modellen van Wave bedacht Osiris een mantel om de basis met een indrukwekkend gaatjespatroon. De uitvoering op deze foto heeft als basiskleur zwart RAL9017 mat en een buitenmantel in de kleur Messing Patina. 

Foto5x design afzuigkappen voor je kookeiland

#3 Is het een lamp?

De lamp afzuigkappen van Wave zijn in verschillende uitvoeringen en materialen verkrijgbaar. Ook maatwerk als speciale lak, een andere ophangsysteem of een specifieke uitvoering is mogelijk. De eilandkap model 2605 is de voordelige versie van het bekende model 2620. Door het weglaten van een onderpaneel is Wave er in geslaagd een super kap te ontwikkelen, tegen een mooie prijs. Dit model is er in elke kleur, zodat er altijd een kap is die precies wat past bij jouw smaak en keukenstijl en zelfs in 2 kleuren naar keuze te verkrijgen. 

Foto5x design afzuigkappen voor je kookeiland

#4 Precies jouw smaak

Het mooie van dit Wave model (2640) is dat het naar eigen smaak en keuze op te bouwen is. Op de foto is een combinatie gemaakt van metallic leer en een speciale lak uitvoering, messing scratched. Maar zowel de afzuigkap als de lamp zijn leverbaar in veel verschillende kleurstellingen. Hij is gelijkwaardig aan de bestaande modellen 2620 en 2630, maar dan stoerder.

Foto5x design afzuigkappen voor je kookeiland

#5 Op maat gemaakt

Tot slot zetten we Model 2130 in de spotlights. Deze uitvoering heeft een extra rand aan de onderzijde die net dat beetje extra luxe geeft. Ook hier geldt weer dat het model in verschillende kleuren en materialen kunnen worden uitgevoerd. Wave is zo flexibel in zijn design dat voor alle modellen maatwerk mogelijk is. Wil je een ander ophangsysteem, dan kan dat. Ook de breedte van de modellen is aan te passen aan jouw kookplaat of fornuis bijvoorbeeld.

Wil je meer weten over de mogelijkheden, de verschillende modellen en advies op maat? Download hier de brochures en bezoek de website wavedesign.nl

Wave

design AFZUIGKAPPEN voor in de keuken

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen