pinterest
Droomkeuken met kookeiland

Droomkeuken met kookeiland

Ben jij op zoek naar een droomkeuken met groot kookeiland? Misschien geeft deze keuken van Colette Dike van Fooddeco jou wel de inspiratie die je nodig hebt! De stoere designkeuken met groot kookeiland in het hartje van Bloemendaal is dé plek waar mooie gerechten worden gemaakt. Een droom voor elke kookliefhebber.

FotoDroomkeuken met kookeiland

Colette werd verliefd op deze Urban-lifestyle keuken bij een bezoek aan SieMatic aan het Vondelpark in Amsterdam. Het grote kookeiland is het decor van de Fooddeco Social Media kanalen en de plek waar de foodfotografie van haar kookboeken plaats vindt. Het fotogenieke kookeiland is zo groot, dat er genoeg ruimte is om de meest creatieve gerechten te bereiden.

FotoDroomkeuken met kookeiland

Design afzuigkap

Boven het keukeneiland hangt de op maat gemaakte eilandafzuigkap van Wave met stoere frames en ingebouwde spots om het werkblad goed te verlichten. Een mooie eyecatcher in de keuken en zeer geschikt om stylish je glazen en keukenaccessoires te etaleren en keukengerei aan op te hangen.

FotoDroomkeuken met kookeiland

De eilandkap heeft een standaard lengte van 300 cm, maar groter is ook mogelijk. Frames aan de onderzijde van de kap zijn los bij Wave verkrijgbaar om glazen, spatels, gardes, soeplepels en ander keukengerei op te hangen.

FotoDroomkeuken met kookeiland

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Frame afzuigkap in jouw keuken? Vraag hier dan informatie aan of bezoek de website Wavedesign voor meer informatie!

FotoDroomkeuken met kookeiland

fotocredits:
Manola van Leeuwen

Wave

design AFZUIGKAPPEN voor in de keuken

Informatie aanvragen bij Wave

Hoe wilt u de informatie ontvangen?

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen