pinterest
Wave eiland model 2627

Wave eiland model 2627

De 2627 Eiland afzuigkap van Wave is verkrijgbaar als afzuigkap, maar ook als lamp. Dit geeft een perfecte symmetrie in een moderne keuken of boven de eettafel. De 2627 combineert een mooi design met een uitstekende geurverwijdering, dankzij de mogelijkheid van een Plasma filter. Daarbij is er de mogelijkheid om een identiek model er naast te hangen, die functioneert als lamp.

Het eiland model hangt net als de modellen 2027, 2109, 2175, 2610, 2611 en 2617 aan stalen draden en spindels waardoor ze nauwelijks verbinding met het plafond maken. De basisvormen zijn eenvoudig en de afwerking verfijnd. De verlichting is warm en sfeervol. Er wordt gespeeld met verschillende kleuren en materialen waaronder koper en leder. De esthetische pluspunten zorgen ervoor dat deze modellen een lust voor het oog zijn en een welkome aanvulling in iedere moderne keuken.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Wave eiland kap boven het kookeiland? Vraag hier dan de informatieve en inspirerende brochure aan en bekijk de eiland modellen alvast hier 

 

Wave

design AFZUIGKAPPEN voor in de keuken

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen