De nieuwe SieMatic keuken: nog meer een leefruimte

De nieuwe greeploze keuken van SieMatic is een geweldig voorbeeld van een vloeiende overgang van de keuken naar de woonkamer en dat is helemaal van deze tijd! De nieuwste versie van SieMatic Pure is een innovatief keukenconcept met een minimalistisch design: functioneel en stijlvol met transparante oppervlakken. De SieMatic SLX Pure is echt een plaatje!

Siematic SLX Pure keuken met kookeiland

SieMatic SLX PURE

De nieuwe interpretatie van de greeploze SieMatic heeft slechts 6,5 millimeter dunne elementen en een slim interieur. De verzonken grepen van de lades heeft geïntegreerde en individueel regelbare verlichting door middel van lichtstrips. Een mooie eyecatcher!

Siematic SLX Pure keuken met kookeiland

De luxueuze glazen kasten met uittrekbare glasplaten lijken wel te zweven in de ruimte. De transparante deuren en zijpanelen en de verstelbare glazen planken maken van de keuken en woonkamer een mooi geheel. Met de aluminium frames in matzwart, goudbrons of roestvrij staal en de slim geplaatste verlichtingselementen zijn de kasten een mooi lichtpunt in de kamer en een echte blikvanger.

Siematic SLX Pure glazen kast bij keuken met kookeiland

Keukenlade-indelingen

De nieuwe designkeuken heeft niet alleen eenmooi uiterlijk, het interieur is ook stijlvol en heel functioneel. De zwevende laden hebben veel ruimte voor keukengerei en bestek. Samen met de SieMatic-interieursystemen in hout of aluminium maken de laden – net als alle uittrekelementen in de nieuwe SieMatic SLX PURE – indruk.

Siematic SLX Pure kasten keuken

Het openen van de greeploze laden van de nieuwe SieMatic SLX PURE is ideaal door de verzonken greep met dunne rand.

Siematic SLX Pure keuken met kookeiland

Verlichting in de keuken

De lichtstrips die subtiel zijn geïntegreerd in de verzonken greep zijn een belangrijk designelement. Ze zorgen voor een speciaal driedimensionaal effect op gladde oppervlakken, waardoor het lijkt alsof het keukenblad zweeft. Met individueel regelbare lichttemperatuur en helderheid heeft het ledlicht een directe invloed op de sfeer in de kamer. En dus op je stemming.

Siematic SLX Pure keuken met kookeiland in verbinding met leefruimte

In totaal biedt SieMatic drie lifestyles die individueel kunnen worden geïntegreerd in de woonomgeving. Naast SieMatic Pure is er de stijlcollectie URBAN, die een flexibele indeling mogelijk maakt met vrijstaande meubels – zoals de bekroonde SieMatic 29, de herinterpretatie van het klassieke keukenbuffet. Kenmerkend voor de lifestyle CLASSIC is de verfijnde combinatie van traditie en moderniteit, vooral zichtbaar in de creatieve mix van materialen met elementen van metaal en glas.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen