pinterest
Urban keuken is een droomkeuken vol contrasten

Urban keuken is een droomkeuken vol contrasten

De urban keuken van SieMatic is een droomkeuken vol contrasten. In een loft met de industriële charme van een voormalige fabriekshal of in een comfortabel oud herenhuis. In een fijn rijtjeshuis of in een riant penthouse met groots uitzicht; deze keuken is gemaakt voor iedereen die houdt van de levendigheid en veelzijdigheid van het stadsleven. Een keuken waarin iedereen zijn plek vindt.

FotoUrban keuken is een droomkeuken vol contrasten

Spannende accenten

Dit historische pand vol karakter en historie biedt een geweldig canvas voor de urban lifestyle. Open planken en gesloten kasten, sterke en smalle werkbladen, licht en donker, mat en glanzend, traditioneel en modern. De verfijnd afgestemde mix van duidelijke tegenpolen en de solitaire elementen heeft uitgemond in een harmonieuze compositie. In de moderne, grafisch aandoende indeling zijn de kubistische vorm van de stenen spoelbak en het slanke keukeneiland spannende accenten.

FotoUrban keuken is een droomkeuken vol contrasten

Wat maakt de SieMatic-lifestyle URBAN zo veelzijdig en uniek? De keukens zijn opgebouwd door middel van solitaire en met zorg geselecteerde objecten vol contrasten. Spannend en rustig, vreemd en vertrouwd, bescheiden en uitbundig, rommelmarktvondst en designklassieker. En al die tegenstellingen samen, zorgen weer voor een harmonieuze- maar unieke eenheid.

FotoUrban keuken is een droomkeuken vol contrasten

Met de goed doordachte opbergmethodes van SieMatic en de speciale bakken voor verse kruiden, is deze keuken een fantastische werkplek.

FotoUrban keuken is een droomkeuken vol contrasten

Informatie aanvragen bij SieMatic

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen